Τσιριάκ για Σερένα: «Αν έχει αξιοπρέπεια, θα αποσυρθεί!» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Τένις | Τσιριάκ για Σερένα: «Αν έχει αξιοπρέπεια, θα αποσυρθεί!»

Ώρα για την Σερένα Γουίλιαμς να αποσυρθεί σύμφωνα με τον Ίον Τσιριάκ, ο οποίος πιστεύει πως η Αμερικανίδα τενίστρια δεν είναι άλλο σε θέση να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο.

Ώρα για την Σερένα Γουίλιαμς να αποσυρθεί σύμφωνα με τον Ίον Τσιριάκ, ο οποίος πιστεύει πως η Αμερικανίδα τενίστρια δεν είναι άλλο σε θέση να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο.Πλέον η Αμερικανίδα έχει φτάσει τα 39 της χρόνια, ενώ τερμάτισε το 2020 ως το Νο11 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο 81χρονος πρώην τενίστας, πρόεδρος της ρουμανικής ομοσπονδίας και ιδιοκτήτης του Madrid Open, μίλησε αρνητικά τόσο για την ηλικία, όσο και για το σώμα της Γουίλιαμς.

«Στην ηλικία που είναι τώρα και με το βάρος που έχει, δεν μπορεί να κινηθεί το ίδιο καλά όπως πριν από 15 χρόνια. Η Σερένα ήταν μία απίστευτη παίκτρια, αλλά αν έχει λίγη αξιοπρέπεια, θα πρέπει να αποσυρθεί! Από κάθε οπτική γωνία και αν το δούμε».

«Πληρωμένη» απάντηση πήρε ο Ρουμάνος από τον σύζυγο της Γουίλιαμς, Αλέξις Οχανιάν, στο Twitter, ο οποίος έγραψε: «Είναι ασφαλές να πούμε πως κανέναν δεν ενδιαφέρει τι πιστεύει ο Ίον Τσιριάκ».

 

PLANET SPORTS