Τσιόδρας: Αυτοί είναι οι έξι νομοί με τα περισσότερα κρούσματα που τον φοβίζουν | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Τσιόδρας: Αυτοί είναι οι έξι νομοί με τα περισσότερα κρούσματα που τον φοβίζουν

Δύσκολα τα πράγματα στη χώρα καθώς τα νέα κρούσματα σήμερα 18/11 παρουσίασαν ξανά αύξηση, ξεπερνώντας τα 3.000. Ποιες περιοχές βρίσκονται στο κόκκινο εκτός από Αττική και Θεσσαλονίκη.

Δύσκολα τα πράγματα στη χώρα καθώς τα νέα κρούσματα σήμερα 18/11 παρουσίασαν ξανά αύξηση, ξεπερνώντας τα 3.000. Ποιες περιοχές βρίσκονται στο κόκκινο εκτός από Αττική και Θεσσαλονίκη.Ο υπουργός Υγείας δήλωσε ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας του έστειλε τους δείκτες θετικότητας ανά περιοχή, επισημαίνοντας ότι «όλη η Βόρεια Ελλάδα βρίσκεται στο κόκκινο».

«Ο κ. Τσιόδρας μου ζήτησε να αναφέρω ειδικότερα τα Γρεβενά, την Πέλλα, τη Δράμα, την Πιερία, τη Φλώρινα, τον Εβρο», υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας.

«Μπαίνουμε σε χειμωνιάτικες μέρες, οι κλιματικές συνθήκες δεν βοηθούν», είπε ο κ. Κικίλιας, αναφέροντας ότι καταλαβαίνει την πίεση και τις θυσίες, ειδικά λόγω του lockdown.

Ο υπουργός Υγείας κατόπιν αναφέρθηκε στην τεράστια πίεση που αντιμετωπίζει η υπόλοιπη Ευρώπη.

«Βρισκόμαστε σε καλύτερο σημείο από την υπόλοιπη Ευρώπη και θέλω να παρακαλέσω θερμά να κάνουμε την προσπάθεια γιατί κανείς δε θέλει να δει εικόνες σαν την υπόλοιπη Ευρώπη», δήλωσε ο κ. Κικίλιας.

Ακόμα, ο υπουργός ευχαρίστησε το νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει τη μάχη και έκανε ειδική μνεία στις νοσηλεύτριες που φθάνουν στην Θεσσαλονίκη από την Κρήτη. “Είμαι βέβαιος ότι αν τηρήσουμε τα μέτρα θα τα καταφέρουμε” τόνισε ο κ. Κικίλιας.

Πηγή: dikaiologitika.gr

PLANET SPORTS