Τσερίσεφ: «Με το ομαδικό πνεύμα μπορούμε να κερδίσουμε» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Euro2021 | Τσερίσεφ: «Με το ομαδικό πνεύμα μπορούμε να κερδίσουμε»

Ένας εκ των επιθετικών της Εθνικής Ρωσίας Ντένις Τσερίσεφ, παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για την Εθνική ομάδα της χώρας του, για το ποιο είναι το δυνατότης σημείο, ενώ μίλησε για την καλή ατμόσφαιρα στο Ρώσικο στρατόπεδο.

Για την κατάσταση που βρίσκεται η Εθνική Ρωσίας εν όψει της τελικής φάσεις του Euro 2020, μίλησε ο Ντένις Τσερίσεφ, με τον ρώσο ποδοσφαιριστή να αναφέρεται και στο κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα, για το ποιο είναι το δυνατό της σημείο, ενώ αναφέρθηκε και στον συμπαίκτη του Μάριο Φερνάντες.Αναλυτικά οι Δηλώσεις του:

Για την δουλειά που κάνουν για το Euro: «Πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τώρα έχουμε το φιλικό με την Πολωνία, πρέπει να δώσουμε το 100% του εαυτού μας για να μπορέσουμε να κερδίσουμε. Θέτουμε μεγάλους στόχους, από εκεί και πέρα θα δούμε πως θα πάει».

Για την φετινή σεζόν: «Πάντα θα υπάρχουν δυσκολίες. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά από αυτά που συμβαίνουν. Να δουλέψουμε πάνω σε αυτά που πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να πάμε μπροστά και να μην κοιτάξουμε τι έγινε στο παρελθόν. Να πιστέψουμε ότι όλα θα πάνε καλά, ότι θα βοηθήσουμε την Εθνική ομάδα».

Για την μεγάλη συνομιλία που είχε με τον Μάριο Φερνάντες: «Μου είχε λείψει. Είχαμε πολύ καιρό να βρεθούμε και μιλάγαμε μόνο από το τηλέφωνο».

Για το δυνατό σημείο των Ρώσων: «Το ομαδικό πνεύμα. Αν έχουμε αυτό, τότε μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για το πόσο άλλαξε η Εθνική Ρωσίας, σε σχέση με το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018: «Η προετοιμασία είναι σχεδόν ίδια, η ομάδα έχει αλλάξει ελάχιστα. Τα νέα μέλη θέλουν να βοηθήσουν. Το θέμα είναι να θες να βοηθήσεις, η επιθυμία να παίξει, να βοηθήσει την ομάδα του».

 

PLANET SPORTS