Τσαρτσαρής: «Ότι και να γίνει με τον κορωνοϊό, εμείς δεν τα παρατάμε» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Age - Γιώργος Χελάκης - Γιώργος Κογκαλίδης

overfm.gr | ON AIR | Τσαρτσαρής: «Ότι και να γίνει με τον κορωνοϊό, εμείς δεν τα παρατάμε»

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Ελλάδος το 2007, Κώστας Τσαρτσαρής, μίλησε στην εκπομπή Cover Page και στους Αλέξανδρο Σόμογλου και Λένα Καραλή με αφορμή τη χθεσινή ανάρτησή του στα social media.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική Ελλάδος το 2007, Κώστας Τσαρτσαρής, μίλησε στην εκπομπή Cover Page και στους Αλέξανδρο Σόμογλου και Λένα Καραλή με αφορμή τη χθεσινή ανάρτησή του στα social media.Για την ανάρτησή του συγκεκριμένα, ανέφερε “Δε σηκώνει πολλή ανάλυση. Ο αθλητισμός είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στης κοινωνίας και έχει πληγεί σε όλον τον κόσμο. Το πρόβλημα που θα αντιμετωπίσουμε στο μέλλον είναι με τα παιδιά. Τι θα γίνει δηλαδή με αυτά τα παιδιά. Τι θα ξημερώσει. Θα θέλουν να ασχοληθούν με τον χώρο; Είναι όλη μέρα μένα tablet και πως να μην είναι. Είναι μια γενιά αυτή τη στιγμή η οποία θα πάει χαμένη. Οι 17αρηδες μπορεί να χάσουν το τραίνο. Αυτά τα παιδιά λοιπόν θα κάτσουν στου υπολογιστές θα παίζουν παιχνίδια και καλά θα κάνουν. Αν όμως αυτή η μία ώρα που κάθονται γίνουν 20 μιλάμε για εθισμό”.

Για την τηλεδιάσκεψη που είχε με τον Υφυπουργό αθλητισμού κ. Αυγενάκη στη δεύτερη καραντίνα δήλωσε “Όταν ξεκίνησε το δεύτερο κύμα του lock down τα παιδιά κάνανε κανονικά γυμναστική στο σχολείο μετά σταμάτησαν. Το θέμα είναι ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν γίνονται αυτά; Γιατί εκεί συνεχίζεται κανονικά ο αθλητισμός; Κάναμε κανονικά μια τηλεδιάσκεψη με τον κύριο Αυγενάκη. Απάντησε. Άλλα τι απάντησε. Είναι πολίτικος και έχει μια γραμμή. Ανέφερε ότι δεν είναι δικιά τους η απόφαση. Δεν υπάρχει περίπτωση μετά από τόσες μέρες lock down να παίξουν επιτόπου παιχνίδι. Χρειάζονται τουλάχιστον ένα μήνα προετοιμασίας”.

Κλείνοντας έδωσε ένα μήνυμα για το μέλλον στον κόσμο λέγοντας χαρακτηριστικά “Επειδή η κουβέντα μας ήταν λίγο απαισιόδοξη ο κόσμος που μας ακούει να ξέρει πως όπως και αν εξελιχθεί η ιστορία αυτή εμείς θα είμαστε στον αθλητισμό για όλους και για τα παιδιά. Θέλω να πω ότι δεν τα παρατάμε”.

PLANET SPORTS