Τσαλγατίδης - «Ο Τσόλακ θα βρίσκεται στην αποστολή» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Εκπομπή Επικοινωνίας

overfm.gr | Super League 1 | Τσαλγατίδης – «Ο Τσόλακ θα βρίσκεται στην αποστολή»

Ο Μάνος Τσαλγατίδης ανέφερε στον αέρα του Over FM ότι ο Τσόλακ και ο Ζαμπά θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Μάνος Τσαλγατίδης, μίλησε στον αέρα του Over FM και τον Γιώργο Ουσταμανωλάκη για την επιστροφή του Αντόνιο Τσόλακ και του Λέο Ζαμπά στις προπονήσεις, το ταξίδι του Μπότο στην Πορτογαλία και τις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου.Αρχικά, ο Μάνος Τσαλγατίδης επισήμανε ότι επικρατεί ηρεμία στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ και ότι μετά από ένα σύντομο ταξίδι του Ζοσέ Μπότο στην Πορτογαλία, ο νυν τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ επιστρέφει αύριο για αναλάβει και με τη βούλα.

Στη συνέχεια, ο ρεπόρτερ του «δικέφαλου του βορρά», μίλησε για την επιστροφή του Τσόλακ και του Λέο Ζαμπά. « Ο Αντόνιο προπονήθηκε χθες με την ομάδα, αλλά και απ’ ότι φαίνεται θα είναι στην αποστολή με τον Παναιτωλικό. Ο Λέο Ζαμπά έκανε προπονήσεις και βρίσκεται σε καλή κατάσταση και λογικά θα βρίσκεται και αυτός στην αποστολή».

Τέλος, Ο Μάνος Τσαλγατίδης αναφέρθηκε στις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου. Οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ αναζητούν στην αγορά για ένα δεκάρι και ένα δεξί μπακ. Ο Λουτσέσκου και ο Μπότο μετά από συζητήσεις που έχουν ξεσκαρτάρουν λίστες για να διεκδικήσουν παίκτες και από το πάνω ράφι, αρκεί να βοηθήσουν τον σύλλογο.

PLANET SPORTS