Τσακρής - Να χορηγηθεί σε όλους η τρίτη δόση του εμβολίου | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Τσακρής – Να χορηγηθεί σε όλους η τρίτη δόση του εμβολίου

Σύμφωνα με τον αντιπρύτανη του ΕΚΠΑ και Καθηγητή Μικροβιολογίας, Αθ. Τσακρή, απαραίτητη είναι η τρίτη δόση εμβολιασμού κατά του κορονοϊού.

Την άποψη πως πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε με την τρίτη δόση εξέφρασε ο Αθανάσιος Τσακρής, σύμφωνα με τα dikaiologitika.gr.  Όπως σημείωσε, χαρακτηριστικά, «πρέπει να πάμε προς αυτή την κατεύθυνση πριν μας προλάβουν τα γεγονότα».Όπως υπογράμμισε ο αντιπρύτανης του ΕΚΠΑ και Καθηγητής Μικροβιολογίας, οι πιθανότητες να μολυνθεί κάποιος από τον ιό – μετά την τρίτη δόση – είναι 10 φορές λιγότερες σε σχέση με αυτόν που έχει εμβολιαστεί με δύο δόσεις. Οδοδείκτης για την χορήγηση της τρίτης δόσης θα πρέπει να αποτελέσει το Ισραήλ. Εκεί, ήδη 3 εκατομμύρια πολίτες έχουν λάβει την «αναμνηστική» δόση.

Ο κ. Τσακρής τόνισε, παράλληλα, μιλώντας στο ΣΚΑΙ, ότι πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον ιό και αυτό ισχύει για κάθε τομέα, όπως για αυτόν της οικονομίας ή της εκπαίδευσης. «Ή θα εμβολιαστούμε ή θα κολλήσουμε όλοι. Βέβαια και αν εμβολιαστούμε , πάλι υπάρχει πιθανότητα να κολλήσουμε οπότε δεν ξεμπερδεύουμε άμεσα με τον ιό», σχολίασε σχετικά.

PLANET SPORTS