Το πρώτο της παιδί περιμένει Paris Hilton | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | LIFESTYLE | Το πρώτο της παιδί περιμένει Paris Hilton

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Paris Hilton η οποία περιμένει να φέρει στην ζωή τον καρπό του έρωτά της με τον αρραβωνιαστικό της, Carter Reum, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PageSix. Τον περασμένο Γενάρη το ζευγάρι είχε μιλήσει ανοιχτά για τις προσπάθειες που κάνει να αποκτήσει παιδί, αποκαλύπτοντας πως είχε υποβληθεί σε εξωσωματική […]

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Paris Hilton η οποία περιμένει να φέρει στην ζωή τον καρπό του έρωτά της με τον αρραβωνιαστικό της, Carter Reum, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PageSix.Τον περασμένο Γενάρη το ζευγάρι είχε μιλήσει ανοιχτά για τις προσπάθειες που κάνει να αποκτήσει παιδί, αποκαλύπτοντας πως είχε υποβληθεί σε εξωσωματική θεραπεία.

«Είναι απλώς ο άνδρας των ονείρων μου. …Ο Carter είναι 100% ο ένας και μοναδικός, Μιλάμε για τον γάμο μας όλη την ώρα και διαλέγουμε τα  ονόματα του μωρού μας και όλα αυτά», είχε αναφέρει τότε.

Ενώ τον Φεβρουάριο οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής μου και ο σύντροφός μου είναι πολύ υποστηρικτικός. Η σχέση μας είναι μοναδική. Κάνουμε ο ένας τον άλλον καλύτερο άνθρωπο. Άξιζε την αναμονή!«, είχε αναφέρει εκείνη μετά την πρόταση γάμου.

Δείτε την δημοσίευση:

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

PLANET SPORTS