Το 1,5 εκ. στον Καρίμ, τα...ψίχουλα στην ΑΕΚ και η ενόχληση για τον «μεσία-Αραούχο» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Το 1,5 εκ. στον Καρίμ, τα…ψίχουλα στην ΑΕΚ και η ενόχληση για τον «μεσία-Αραούχο»

Η Πανδώρα αποκαλύπτει το ιδιαίτερο πλεονέκτημα που έχει ο Ιρανός στραικερ για τις αραβικές ομάδες, την σούπερ πρόταση που έφτασε στον Ανσαριφάρντ απο ομάδα του Κόλπου, η οποία όμως, δεν… ικανοποιεί την ΑΕΚ, τις γλυφαδιώτικες σειρήνες και τον πειραγμένο εγωισμό του λόγω της… Αραουχοεϊάδας.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έχει δεδομένα πρόταση -ακούγεται για 1.500.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές – απο την Αραβία. Τον ξέρουν και τους ξέρει στον Κόλπο αφού πέρασε ένα χρόνο, μετά την Φόρεστ και πριν την ΑΕΚ, στο Κατάρ.Ο “Μιστερ 14 γκολ” την σεζόν που πέρασε, με τους “κιτρινόμαυρους”, έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στις συγκεκριμένες αγορές. Κι αυτό αφού δεν πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ τους αλλά… κοινοτικού (Ιρανός γαρ). Κάτι που αυτομάτως μεγάλωνει το κασέ του. Και όπως έμαθα, ο Καρίμ αν γύριζε, θα το έκανε με μεγαλύτερη χαρά για ομάδα των Η.Α.Ε. αφού εκεί οι περιορισμοί είναι λιγότεροι/πιο χαλαροί.

Απο εκεί και πέρα υπάρχουν δυο “θέματα” στην προπτική των πετροδόλαρων για τον 31χρονο στραικερ. Πρώτον, πως η ομάδα που τον θέλει δεν πληρώνει την ΑΕΚ (με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2023), για την ακρίβεια είναι διατεθειμένη να προσφέρει σχετικά…ψίχουλα (ούτε μισό εκατομμύριο) συγκριτικά με την χρηματιστηριακή του αξία(1.800.000 ευρώ).

Και δεύτερον, πως είχε γυρίσει για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα, φτιάχνοντας το δικό του σπιτικό στα νότια προάστια, με την Ελληνίδα συντροφό του και το παιδί τους.

Βέβαια ο υπερήφανος και εγωιστής Καρίμ σίγουρα κάπου έχει πειραχθεί με αυτά που ακούει και διαβάζει για την επιστροφή του… Μεσία Αραούχο στην ΑΕΚ. Άλλωστε στον Ιρανό δεν αρέσει να μην αντιμετωπίζεται ως βασικός στην ομάδα του (ακόμη και όταν ήταν στον Ολυμπιακό). Δεν θα μου φαινόταν, λοιπόν, υπερβολικό για αυτό τον λόγο να το…παίζει κιόλας στην ΑΕΚ με την αραβική πρόταση.

Πανδώρα 

PLANET SPORTS