Τηλεθέαση - Άγρια μάχη με ανατροπές για Σασμό, MasterChef και Survivor

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Joyed - Νίκος Κατσαρός - Άκης Δημακός

overfm.gr | LIFESTYLE | Τηλεθέαση – Άγρια μάχη με ανατροπές για Σασμό, MasterChef και Survivor

Μια μεγάλη μάχη δόθηκε στη τηλεθέαση ανάμεσα σε Σασμό, Master Chef και Survivor. Ποιος τερμάτισε πρώτος; Αναλυτικά η τηλεθέαση για όλα τα προγράμματα…

Για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ, οι συγκρούσεις για την πρωτιά στην τηλεθέαση, στην prime time, ήταν σφοδρές. Κάποια προγράμματα κατάφεραν να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις, ενώ κάποια άλλα κατρακύλησαν στον πίνακα μετρήσεων της Nielsen. Ωστόσο, είχαμε και κάποιες ανατροπές…Ο Σασμός κατάφερε να συγκεντρώσει το υψηλότερο ποσοστό της βραδιάς και να περάσει πάνω από το MasterChef και το Survivor που ακολούθησαν στη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Επιπλέον, η Γη της Ελιάς πέρασε πάνω από τις Άγριες Μέλισσες. Μονοψήφια ήταν τα νούμερα για Σκοτεινή Θάλασσα και Φάρμα.

Η τηλεθέαση αναλυτικά…

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

Σασμός: 23%
MasterChef: 22.3%
Survivor: 21.7%
Γη της Ελιάς: 17%
Άγριες Μέλισσες: 15%
Σκοτεινή θάλασσα: 6.9%
Φάρμα: 5.2%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Σασμός: 24.8%
Γη της Ελιάς: 23.1%
Survivor: 21.2%
Άγριες Μέλισσες: 18,3%
MasterChef: 17.2%
Σκοτεινή θάλασσα: 8.4%
Φάρμα: 6%

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων και είναι ενδεικτικά. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Πηγή: Zappit.gr

PLANET SPORTS