Τεντόγλου: «Δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί με εμάς,ακούσατε τον Ιακωβίδη» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Ολυμπιακοί Αγώνες | Τεντόγλου: «Δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί με εμάς,ακούσατε τον Ιακωβίδη»

Ο Μίλτος Τεντόγλου, που με ένα εκπληκτικό άλμα στα 8.41 μέτρα πήρε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο έκανε δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα

Ο Μίλτος Τεντόγλου, λίγες ώρες μετά το «χρυσό» άλμα, μίλησε για την προσπάθεια που έκανε για το μετάλλιο. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα , ο χρυσός Ολυμπιονίκης της ελλάδας εξέφρασε την πικρία του για τη μη στήριξη της πολιτείας στους αθλητές αυτών των αγωνισμάτων, αν και όπως είπε στο στίβο είναι λίγο πιο τυχεροί από άλλους, καθώς υπάρχει πληθ΄βρα αγωνιστικών υποχρεώσεων.Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου:
«Δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί με εμάς, αλλά δεν θα κάτσω να γκρινιάξω, ακούσατε τον Ιακωβίδη» είπε χαρακτηριστικά.

«Εμείς στον στίβο είμαστε λίγο πιο τυχεροί γιατί στον στίβο υπάρχουν κάποιοι αγώνες, όπως τα Diamond League και τέτοιοι αγώνες υψηλού επιπέδου που δίνουν κάποια χρήματα, αλλά είναι από εκεί. Εγώ δεν έχω πάρει λεφτά από την Ελλάδα. Δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ» συμπλήρωσε.

Ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος με τον οποίο μίλησε
«Θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που το έκανα αυτό το άλμα» είπε αναφορικά με την τεράστια επιτυχία του. «Είναι μια καλή επίδοση, αρκετά καλό το άλμα που το είδα στη συνέχεια» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με την υποδοχή που το επεφύλασσαν οι υπόλοιπο έλληνες αθλητές στο Ολυμπιακό Χωριό, ο Μίλτος Τεντόγλου είπε πως «μαζευτεί η ομάδα με υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα μετά ήρθε και ο Λευτέρης Πετρούνιας. Περίεργα τα συναισθήματα μου, εδώ και χρόνια κάνω το άλμα εις μήκος».

Παράλληλα, αποκάλυψε πως ο πρώτος άνθρωπος που μίλησε μετά την τεράστια επιτυχία του, ήταν η μητέρα του, η οποία του είπε ‘Γεια σου Ολυμπιονίκη μου’».

Τέλος, αφιέρωσε το μετάλλιο «στους έλληνες που έμειναν ξύπνιοι για να με παρακολουθήσουν».

 

PLANET SPORTS