Τέλος ο Ναράνχο από την εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Write - Τάσος Ζαφειράκης

overfm.gr | Βόλεϊ | Τέλος ο Ναράνχο από την εθνική ομάδα βόλεϊ γυναικών

Την αποχώρηση του Γκιγερμο Ναράνχο από εθνική πόλο γυναικών γνωστοποίησε η ομοσπονδία. Φεύγει μετά από 3,5 χρόνια στον πάγκο της Ελλάδας.

Την αποχώρηση του Γκιγέρμο Ναράνχο από τον πάγκο της εθνικής ομάδας γυναικών στο βόλεϊ ανακοίνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης. Ο Ισπανός προπονητής αποτελεί παρελθόν από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μετά από 3,5 χρόνια παρουσίας. Πλέον η ομοσπονδία βρίσκεται στην διαδικασία αναζήτησης του αντικαταστάτη του.Με τον Ναράνχο στον πάγκο η «Γαλανόλευκη» έφτασε δύο φορές στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Επιπλέον κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα το 2018.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

H διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Ισπανό προπονητή της Εθνικής Γυναικών Guijermo Naranjo μετά από επιτυχημένη συνεργασία 3,5 ετών που συνοδεύτηκε από δύο παρουσίες στις τελικές φάσεις των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες και αναβάθμιση της εικόνας του Εθνικού Συγκροτήματος.

Η διοίκηση της Ε.Ο.ΠΕ. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Ισπανό προπονητή για τα όσα πρόσφερε στην Εθνική Γυναικών και στο Ελληνικό βόλεϊ και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. Θα περάσει στην ιστορία ως ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές που πέρασαν από τις Εθνικές ομάδες πετοσφαίρισης.

Επίσης ολοκληρώνεται η συνεργασία της Ε.Ο.ΠΕ. με τον γυμναστή Ιωάννη Παρασχίδη και τον στατιστικολόγο Riccardo Boieri. Η διοίκηση της ομοσπονδίας πετοσφαίρισης ευχαριστεί αμφότερους για την προσφορά τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της επαγγελματικής τους καριέρας.

PLANET SPORTS