Τα… χρειάστηκε, αλλά νίκησε και τα προβλήματα | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over ημίχρονο, Under τελικό - Με την ομάδα του koubanezos.gr

overfm.gr | Champions League | Τα… χρειάστηκε, αλλά νίκησε και τα προβλήματα

Ο Διονύσης Βερβελές γράφει για το πρώτο βήμα του Ολυμπιακού απέναντι στη Νέφτσι Μπακού…

Πόσο περίεργη βραδιά. Από όλες τις πλευρές. Και είχε γίνει από νωρίς βέβαια. Το ρεπορτάζ είχε τον Ελ Αραμπί εκτός, ήταν δεδομένο ότι θα άρχισε ο Χασάν. Όταν, όμως, χάνεις τον παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές πέρσι, τον Εμβιλά, είναι απώλεια. Όπως είναι απώλεια και ο Παπασταθόπουλος που είναι σε καραντίνα.Ο Μαρτίνς αναγκάστηκε να αλλάξει πλάνο, προσπάθησε να το κάνει όσο το δυνατόν πιο ομαλά. Έβαλε και τους τρεις διαθέσιμους χαφ με εμπειρίες από την αρχή, κανείς δεν τελείωσε το ματς!

Ο Μπουχαλάκης αντικαταστάθηκε στο 18’ λόγω τραυματισμού, ο Καμαρά αποβλήθηκε, ο Κούντε αλλαγή γιατί δεν είναι για ενενήντα λεπτά ακόμη. Ήταν στραβό το σκηνικό πριν τη σέντρα, έγινε ακόμη πιο στραβό κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Τουλάχιστον ο Ολυμπιακός κατάφερε σε αυτό το διάστημα να βρει το γκολ. Και τι γκολ! Γκολάρα από τον Μαντί Καμαρά που ένα τέταρτο μετά αποβλήθηκε.

Ο Ολυμπιακός τα… χρειάστηκε απέναντι στην Νέφτσι Μπακού. Εγώ είδα μια καλή ομάδα απέναντι. Που μπορεί να κυκλοφορήσει μπάλα και να απειλήσει. Ναι, δεν είναι η πιο αποτελεσματική, αλλά έχει καλό επίπεδο και όποιος πιστεύει ότι με τόσα προβλήματα ο Ολυμπιακός θα πάει στη ρεβάνς ήρεμος, είναι μακριά νυχτωμένος.

Γιατί όσο έχουμε την πανδημία, δεν ξέρεις και τι άλλο μπορεί να σου προκύψει. Οι «ερυθρόλευκοι» τα κατάφεραν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση. Πήραν μια νίκη με 1-0. Με την αλλαγή του κανονισμού βέβαια, δεν λέει και πολλά. Στη λογική ότι με 2-1 (αν χάσεις) περνούσες, τώρα πας παράταση.

Ο Ολυμπιακός, όμως, ακόμη και με τα προβλήματα, οφείλει να κάνει το αυτονόητο και να δει τη συνέχεια. Μια συνέχεια που δεν θα είναι εύκολη, όποιος πιστεύει κάτι τέτοιο, μάλλον αυτή τη στιγμή είναι πολύ αισιόδοξος.

Ελπίζω τουλάχιστον να μην υπάρχουν άλλα προβλήματα με την πανδημία, κρούσματα. Γιατί να φας μια κόκκινη μέσα στο ματς, μπορεί να συμβεί. Χρειάζεται προσοχή και από τους παίκτες, ειδικά τώρα που το πλαίσιο είναι πιο ανοιχτό για όλους.

Ο Ολυμπιακός πάντως, κατάφερε να νικήσει και την Νέφτσι, αλλά κυρίως τα προβλήματά του, που δεν ήταν λίγα. Κάθε άλλο. Προβλήματα που ήρθαν, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του ματς.

PLANET SPORTS