Συνεχίζουν στον Ολυμπιακό Δεληχρήστος, Τερλέτσκι, Κουκουλάς | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ΣΠΟΡ | Συνεχίζουν στον Ολυμπιακό Δεληχρήστος, Τερλέτσκι, Κουκουλάς

Την ανανέωση των συμβολαίων των Μάρκο Τερλέτσκι, Θοδωρή Δεληχρήστου και Αλέξανδρου Κουκουλά ανακοίνωσε ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Τρεις παίκτες ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για το τμήμα χάντμπολ της ομάδας. Συγκεκριμένα ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Μάρκο Τερλέτσκι, τον Θοδωρή Δεληχρήστο και τον Αλέξανδρο Κουκουλά.Η ανακοίνωση για Τερλέτσκι:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Μάρκο Τερλέτσκι. Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στην ομάδα Χάντμπολ Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Μάρκο Τερλέτσκι δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού.  Περάσαμε μια χρόνια με δύσκολες συνθήκες αλλά ευελπιστώ ότι φέτος θα είναι μια εντελώς διαφορετική η κατάσταση με επιτυχίες, μακριά από τον COVID και με υγεία πάνω από όλα».

Η ανακοίνωση για Δεληχρήστο:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Θοδωρή Δεληχρήστο.  Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και  παραμένει στην ομάδα Χάντμπολ Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Θοδωρής Δεληχρήστος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Αισθάνομαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω για τέταρτη χρονιά τη φανέλα του Ολυμπιακού.  Σκέφτομαι θετικά και πιστεύω ότι μας περιμένει μια ολοκληρωμένη σεζόν, χωρίς ξαφνικές διακοπές και όσο γίνεται πιο κοντά στην κανονικότητα. Θεωρώ πως μέσα από μεθοδική δουλειά και πλάνο, θα έχουμε τη δυνατότητα να επιτύχουμε τους στόχους της επόμενης χρονιάς που έχουμε θέσει ως ομάδα».

Η ανακοίνωση για Κουκουλά:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Κουκουλά. Ο Έλληνας διεθνής υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διετούς διάρκειας και παραμένει στην ομάδα Χάντμπολ Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Αλέξανδρος Κουκουλάς δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ πολύ την ομάδα που με εμπιστεύτηκε. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη νέα χρονιά. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική σεζόν με γεμάτα γήπεδα, υγεία και χωρίς τραυματισμούς».

PLANET SPORTS