Συγκινεί η Νέλλη Γκίνη: “Ένας τέτοιος αποχωρισμός δεν αντιμετωπίζεται” | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | LIFESTYLE | Συγκινεί η Νέλλη Γκίνη: “Ένας τέτοιος αποχωρισμός δεν αντιμετωπίζεται”

Η Νέλλη Γκίνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρόσφατο θάνατο της αδερφής της. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως προσπαθεί να το αντιμετωπίσει με εργασιοθεραπεία και μίλησε για το πώς ήταν η σχέση τους. Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής της: Πρόσφατα χάσατε την αδελφή σας. Πως το αντιμετωπίζετε; Ένας τέτοιος αποχωρισμός δεν αντιμετωπίζεται, υπομένεις […]

Η Νέλλη Γκίνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρόσφατο θάνατο της αδερφής της. Η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως προσπαθεί να το αντιμετωπίσει με εργασιοθεραπεία και μίλησε για το πώς ήταν η σχέση τους.Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής της:

Πρόσφατα χάσατε την αδελφή σας. Πως το αντιμετωπίζετε;

Ένας τέτοιος αποχωρισμός δεν αντιμετωπίζεται, υπομένεις μη μπορώντας δυστυχώς να το αλλάξεις. Το αντιμετωπίζω με εργασιοθεραπεία, δουλεύω ασταμάτητα και έτσι κυλάει ο χρόνος με δημιουργική ενασχόληση.

Πως ήταν η σχέση σας; Τι σας λείπει πιο πολύ από εκείνη;

Η αδελφή μου ήταν ένας άγγελος, σαν το όνομα της, Αγγελική. Είμαστε μια ενωμένη και δεμένη οικογένεια, πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον, στα όμορφα και στα δύσκολα. Τι μου λείπει; Η παρουσία της, το χαμόγελο της (μέσα στις δύσκολες στιγμές της, μας στήριζε, αντί να την στηρίζουμε, υπομονετική και καλόκαρδη), πονάει πολύ ο χαμός της, δεν συνηθίζεται το φευγιό, η απουσία.

Τελικά πιστεύετε ότι φεύγουν ποτέ η άνθρωποι από μέσα μας;

Οι άνθρωποι ξεχνιούνται όταν εμείς πάψουμε να τους έχουμε στο μυαλό και την καρδιά μας και φεύγουν όταν και εμείς θα πάμε να τους συναντήσουμε. Οπότε για τα δικά μου δεδομένα και πιστεύω, δεν θα φύγουν ποτέ οι άνθρωποι από μέσα μου.

PLANET SPORTS