Στους ομίλους πρέπει να είναι Ολυμπιακός | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Εκπομπή Επικοινωνίας

overfm.gr | Bloggers | Στους ομίλους πρέπει να είναι Ολυμπιακός

Ο πρωταθλητής Ελλάδας συνεχίζει στο Europa League. Αλλά στους ομίλους πρέπει να είναι Ολυμπιακός. Αλλιώς θα έχει θέμα. Γράφει ο Παύλος Σαχτούρης.

Φέτος ο Ολυμπιακός δεν θα δώσει το «παρών» στους ομίλους του Champions League. Θα είναι όμως σε εκείνους του Europa League. Από τη στιγμή που χάθηκε ο πρώτος στόχος της χρονιάς, έπρεπε να εκπληρωθεί ο δεύτερος. Όπως και έγινε στις αναμετρήσεις με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν το καθήκον τους και συνεχίζουν στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση. Στη μία το μεσημέρι θα ξέρουν τις τρεις ομάδες που θα συναντήσουν στον όμιλο. Εκεί θα συνεχιστεί το φετινό, ευρωπαϊκό τους ταξίδι. Το θέμα είναι πάντως πώς η εικόνα του Ολυμπιακού στη ρεβάνς της Σλοβακίας χτύπησε «καμπανάκι»! Στους ομίλους πρέπει να είναι Ολυμπιακός.Διότι στο χθεσινό ματς οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν καθόλου καλοί. Αν αναλογιστούμε πώς από το 26ο λεπτό αγωνίστηκαν με παίκτη παραπάνω, η ισοπαλία 2-2 είναι κακό αποτέλεσμα. Το είπε και ο Πέδρο Μαρτίνς στις δηλώσεις του. Με τον Πορτογάλο να σχολιάζει στην κάμερα του MEGA: «Από τη στιγμή που είχαμε τις συνθήκες για να πετύχουμε κάτι καλύτερο με ένα παίκτη περισσότερο μέσα στο παιχνίδι, το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό, γιατί έπρεπε να έχουμε κερδίσει. Έπρεπε να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στις προσπάθειές μας και να μην επιτρέπουμε στον αντίπαλο να μας ισοφαρίσει κάθε φορά που προηγηθήκαμε».

Στους ομίλους πρέπει να είναι ΟλυμπιακόςΠΟ

Το χθεσινό ματς πάει, πέρασε. Αλλά αν «διαβάσουμε» όσα είπε ο Μαρτίνς, το θέμα του ήταν η ανασταλτική λειτουργία των «ερυθρόλευκων». Πολύ κακή εικόνα. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αλλάξει άμεσα. Στον όμιλο δεν υπάρχουν περιθώρια για ανάλογες εμφανίσεις. Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να κάνει κάτι καλό στο Europa League. Έχει τις δυνατότητες να κάνει μια καλή πορεία και να πάει μακριά. Αλλά θα πρέπει να αλλάξει πολλά. Το ζήτημα είναι πώς με την ομάδα να μην έχει βρει ακόμα τον καλό αγωνιστικό ρυθμό, αυτόν που θα χρειαστεί κατά τη διάρκεια της σεζόν, το «καμπανάκι» έχει χτυπήσει για τα κακά. Οι «ερυθρόλευκοι» οφείλουν να βελτιωθούν.

Το ζήτημα είναι πώς μετά από μια προετοιμασία με τόσα προβλήματα και την ψυχολογική πίεση από τον αποκλεισμό του Champions League, με την ομάδα να μην έχει ακόμα καλή φυσική κατάσταση, θα μπορέσει ο Μαρτίνς να το διορθώσει αυτό και να εγκλιματίσει τα νέα πρόσωπα εγκαίρως, για να δείξει ο Ολυμπιακός το κανονικό του πρόσωπο; Το ερώτημα είναι αυτό γιατί έχει μια βασική παράμετρο. Τον χρόνο… Για να έχει ελπίδες να κάνει κάτι καλό στην Ευρώπη φέτος, Στους ομίλους πρέπει να είναι Ολυμπιακός!

PLANET SPORTS