Στον… πρώην Νίκο Βενετόπουλο αφιέρωσαν την άνοδο εννιά παίκτες του Παναθηναϊκού | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Το Ευαγγέλιο της πιάτσας - Ευάγγελος Μίχος

overfm.gr | Πόλο | Στον… πρώην Νίκο Βενετόπουλο αφιέρωσαν την άνοδο εννιά παίκτες του Παναθηναϊκού

Παράλληλα ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Συλλόγου «για την αμέριστη συμπαράσταση» στη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε χθες ως το τέλος της.. διαδρομής. Με 12 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών και την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία έναν χρόνο μετά την οικειοθελή αποχώρησή του (για οικονομικούς λόγους) από την Α1.Απέδειξε στο νερό πως ήταν το πιο ποιοτικό σύνολο της κατηγορίας εκπληρώνοντας τον στόχο που εξ αρχής είχε τεθεί. Μια μέρα μετά την κατάκτηση του τίτλου με τη νίκη 13-8 στον Τελικό επί του (επίσης προβιβασθέντος) Άρη στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου εννέα παίκτες του «τριφυλλιού», οι έμπειροι της ομάδας, εξέδωσαν ανακοίνωση αφιερώνοντας την άνοδο στον πρώην προπονητή Νίκο Βενετόπουλο!

Θυμίζουμε πως ο τελευταίος είχε αιφνιδιαστικά απομακρυνθεί από τη θέση του λίγο καιρό πριν από τη σέντρα στην Α2 των Ανδρών και είχε αντικατασταθεί από τον Μιχάλη Λαζαρίδη.

Οι Λουκάς Λύκαρης, Βασίλης Δαβίλλας, Μιχάλης Δανούρδης, Δημήτρης Τίγκας, Ορέστης Κανελλόπουλος, Νίκος Καρακάσης, Αντώνης Ξενάκης, Αλέξανδρος Πετρόπουλος και Κώστας Παλληκάρης θέλησαν, λοιπόν, να αφιερώσουν στον Νίκο Βενετόπουλο την άνοδο σε μια κίνηση που σαφώς έχει τη σημασία της κι ενδεχομένως πολλαπλούς αποδέκτες.

Παράλληλα ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Συλλόγου «για την αμέριστη συμπαράσταση» στη διάρκεια της χρονιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που φέρει την υπογραφή εννέα παικτών του Παναθηναϊκού:

Ως αθλητές της ομάδας ανδρών του Παναθηναϊκού είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε να φτάσουμε ως το τέλος της διαδρομής, να ανεβεί η ομάδα στην Α1 και να στεφθούμε πρωταθλητές.

Θα θέλαμε από κοινού να αφιερώσουμε την άνοδο στον Νίκο Βενετόπουλο.

Επίσης, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διοίκηση του συλλόγου για την αμέριστη συμπαράσταση. Ελπίζουμε να κάναμε περήφανο τον λαό του Παναθηναϊκού.

Οι αθλητές:

Λουκάς Λύκαρης, Βασίλης Δαβίλλας, Μιχάλης Δανούρδης, Δημήτρης Τίγκας, Ορέστης Κανελλόπουλος, Νίκος Καρακάσης, Αντώνης Ξενάκης, Αλέξανδρος Πετρόπουλος, Κώστας Παλληκάρης.

PLANET SPORTS