Σταμολάμπρου Ολυμπιακός: Μένει στους Ερυθρόλευκους η ταλαντούχα γκαρντ | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | A1 Γυναικών | Σταμολάμπρου Ολυμπιακός: Μένει στους Ερυθρόλευκους η ταλαντούχα γκαρντ

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό και θα κατά πάσα πιθανότητα θα ανανεώσει την συνεργασία της με τους Πειραιώτες.

Πολύ κοντά σε μια πολύ σημαντική κίνηση είναι ο Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν, καθώς αναμένεται να ανανεώσει άμεσα την συνεργασία της με την Άννα – Νίκη Σταμολάμπρου. Αρχικά, οι συζητήσεις των δύο πλευρών δεν είχαν καρποφορήσει καθώς υπήρχε διαφωνία στο οικονομικό κομμάτι.Ωστόσο, και ενώ η Σταμολάμπρου βρίσκεται στην προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών ενόψει Ευρωμπάσκετ, οι «Ερυθρόλευκοι» φαίνεται ότι τα βρήκαν και στο οικονομικό μαζί της, και ως εκ τούτου θα παραμείνει στην ομάδα για τουλάχιστον άλλον ένα χρόνο.

Βέβαια, η προτεραιότητα στην ομάδα του Πειραιά στην παρούσα φάση δεν είναι οι ανανεώσεις. Στον Ολυμπιακό αρχικά περιμένουν τι θα γίνει με το Πρωτάθλημα με την εκδίκαση των ενστάσεων, και εν συνεχεία το ζήτημα του προπονητή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η διαφαινόμενη παραμονή της ταλαντούχας γκαρντ είναι μια πολύ σημαντική εξέλιξη για δύο λόγους. Αρχικά, η Σταμολάμπρου ήταν η κορυφαία παίκτρια των Πειραιωτών την σεζόν που ολοκληρώθηκε με 15.4 πόντους, 2.4 ριμπάουντ και 3.4 ασίστ ανά αγώνα. Παράλληλα, το όνομα της τις τελευταίες μέρες είχε ακουστεί και για τον Παναθηναϊκό, κάτι που όπως φαίνεται δεν θα προχωρήσει με την παίκτρια να μην αλλάζει στρατόπεδο.

PLANET SPORTS