Στα «ύψη» η τηλεθέαση στο Mega για την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Νέφτσι | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Media | Στα «ύψη» η τηλεθέαση στο Mega για την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Νέφτσι

Τρομερά νούμερα έκανε στο Μεγάλο κανάλι η ευρωπαϊκή πρεμιέρα του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League.

Στους 895.792 τηλεθεατές έφτασε η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Νέφτσι Μπακού. Αξίζει να σημειωθεί πως στο δεύτερο ημιχρόνου της αναμέτρησης η τηλεθέαση άγγιξε τους 995.332. Άνω του 1.5 εκατομμύριων θεατών, ο μέσος όρος της τηλεοπτικής κάλυψης.Η τηλεοπτική μετάδοση για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νέφσκι Μπακού, άγγιξε τους 895.792 τηλεθεατές συνολικά. Επίσης, στο δεύτερο τους 995.932, ενώ ο μέσος όρος υπερέβη τους 1.5 εκατομμύριο τηλεθεατές.

Πιο αναλυτικά η τηλεθέαση, άγγιξε το 26,4% ανεξαρτήτως ηλικιακής κατηγορίας. Ενώ στην ηλικιακή κατηγορία από 18 εως 54 ετών στο 25,2%. Εν τούτοις, στην κατηγορία του ανδρικού φύλου, σημείωσε το ποσοστο του 52,2%

Να σημειωθεί πως το ΜEGA, είναι το μόνο ιδιωτικό δίχως συνδρομή. που εξασφάλισε για τα επόμενα τρία χρόνια, τα δικαιώματα τηλεοπτικής κάλυψης του Champions League, προβάλωντας κάθε Τετάρτη τον κορυφαίο αγώνα. Παράλληλα, θα προβάλει και pre-game και post-game εκπομπή με τα καλύτερα στιγμιότυπα από όλους τους αγώνες της βραδιάς.

PLANET SPORTS