Στα “παράθυρα” με την Τουρκία ο Λάρκιν! | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Εθνικές Ομάδες | Στα “παράθυρα” με την Τουρκία ο Λάρκιν!

Την ίδια ώρα που σε όλες σχεδόν τις εθνικές ομάδες οι προεπιλογές που ανακοινώνονται για τα προκριματικά της επόμενης εβδομάδας για το Ευρωμπάσκετ του 2022 απουσιάζουν παίκτες Ευρωλίγκας και ΝΒΑερ η Τουρκία έκανε την έκπληξη.

Την ίδια ώρα που σε όλες σχεδόν τις εθνικές ομάδες οι προεπιλογές που ανακοινώνονται για τα προκριματικά της επόμενης εβδομάδας για το Ευρωμπάσκετ του 2022 απουσιάζουν παίκτες Ευρωλίγκας και ΝΒΑερ η Τουρκία έκανε την έκπληξη.Η ομάδα του Ορχούν Ενέ, ο οποίος αντικατάστησε τον Ουφούκ Σαρίτσα στην τεχνική ηγεσία της, ανακοίνωσε τις κλήσεις της, στις οποίες όχι μόνο υπάρχουν παίκτες Ευρωλίγκας, αλλά δεσπόζει το όνομα του Σέιν Λάρκιν.

Η Τουρκία θα κληθεί να αντιμετωπίσει κατά σειρά τις Κροατία (27/11) και Ολλανδία (29/11), ενώ η Εφές υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στις 26 Νοεμβρίου και η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Βαλένθια στις 29 Νοεμβρίου. Θα παίξουν οι δύο τουρκικές ομάδες παιχνίδια Ευρωλίγκας χωρίς γηγενείς που κλήθηκαν στην εθνική; Μένει να το δούμε!

Αναλυτικά η προεπιλογή: Σέιν Λάρκιν, Μελίχ Μαχμούτογλου, Εγκέ Αράρ, Ντόγκους Μπαλμπάι, Μπουγραχάν Τσουνσέρ, Σερτάκ Σανλί, Τόλγκα Γκελτσίμ, Αλπερέν Σενγκούν, Σέμους Χάζερ, Μπερκ Ντεμίρ, Ντόγκους Οζντεμίρογλου, Μεταχάν Ακιέλ, Γιγκίτ Αρσλάν, Μετεχάν Μπίρσεν, Μπερκάν Ντουρμάζ, Μπερκ Ουργκουλού.

Πηγή: https://ebasket.gr/

PLANET SPORTS