Σόλσκιερ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Εύχομαι τα καλύτερα στον Χάαλαντ, εκείνος θα πάρει τις αποφάσεις» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Premier League | Σόλσκιερ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Εύχομαι τα καλύτερα στον Χάαλαντ, εκείνος θα πάρει τις αποφάσεις»

Σόλσκιερ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, σε ερώτηση που του έγινε για τον συμπατριώτη του, Έρλινγκ Χάαλαντ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο απόκτησης του από τους «κόκκινους διαβόλους».

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, σε ερώτηση που του έγινε για τον συμπατριώτη του, Έρλινγκ Χάαλαντ, δεν απέκλεισε τίποτα για μία ενδεχόμενη μεταγραφή του.Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να τον παρακολουθεί στενά τον Έρλινγκ Χάαλαντ, καθώς και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι επίσης στο παιχνίδι, ενώ η Σίτι τού ετοιμάζει χρυσό συμβόλαιο σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ.

Σε δηλώσεις που έκανε για τον συμπατριώτη του ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, τόνισε ότι χαίρεται για την εξέλιξη που έχει με τη φανέλα της Ντόρτμουντ: «Τα πάει καλά με την Ντόρτμουντ, επομένως θα δούμε πού θα καταλήξει. Ως Νορβηγός και κάποιος που έχει δουλέψει μαζί του, χαίρομαι που τα πηγαίνει καλά».

Μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο απόκτησης του από τους «κόκκινους διαβόλους», τονίζοντας ότι η Γιουνάιτεντ θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να βελτιωθεί ως ομάδα: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να γίνουμε καλύτερη ομάδα, ενώ θα κάνει ό,τι μπορεί για να γίνει καλύτερος παίκτης. Πού θα καταλήξει αυτό; Δεν θέλω να πω κάτι άλλο πέρα απ’ αυτό, του εύχομαι τα καλύτερα. Εκείνος θα πάρει τις αποφάσεις».

 

PLANET SPORTS