Σκάει «βόμβα» στον ΣΚΑΪ | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Media | Σκάει «βόμβα» στον ΣΚΑΪ

Δύσκολοι οι καιροί για «πρίγκιπες» στο κανάλι του Φαλήρου. Το φαβορί του survivor παραιτήθηκε από τους… τίτλους του και ξανάγινε… Καφετζής. Γράφει ο Γιώργος Λέων. Τσάμπρας

Γράφει ο Γιώργος Λέων. ΤσάμπραςΣύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, τον παρ’ ολίγον «εστεμμένο» θα ακολουθήσουν και οι… αυλικοί του.

Ακόμη και ο Τριαντάφυλλος … μαράθηκε, γιατί ξενέρωσε με όσα συμβαίνουν στον Άγιο Μαυρίκιο ( βοήθειά τους).

Κάπου εδώ, όμως, τελειώνουν τα αστεία( μου), επειδή το θέμα είναι σοβαρό και αφορά συνανθρώπους μας.

Στο βωμό του κέρδους, κάποιοι( τους ξέρουμε κι ας κρύβονται) θυσιάζουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, δεν υπολογίζουν τις αντοχές των παικτών (ψυχικές και σωματικές) και αποφασίζουν την παράταση του παιχνιδιού για ακόμη ένα μήνα!

Δεν «ορρωδούν προ ουδενός» προκειμένου να πετύχουν το σκοπό τους. Τους ενδιαφέρει το τελικό «προιόν» και αδιαφορούν για τα «υλικά».

Και αν δεν πετύχει η «συνταγή», κάποιοι( αυτοί που λέγαμε) θα μιλήσουν για …αστοχία υλικού!

Μόνο που εδώ έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που συμμετέχουν σε ένα παιχνίδι, σε ένα «κοινωνικό πείραμα», όπως μας έλεγαν παλιά, για να τσιμπήσουμε και να παρακολουθούμε τα… παιχνίδια τους.

Αν δεν πετύχουν οι… αναλογίες, υπάρχει κίνδυνος να σκάσει η «βόμβα» στα χέρια των υπευθύνων του ΣΚΑΙ.

Λίγο (μας) ενδιαφέρει αν θα ισχύσει η παράταση του παιχνιδιού , αν θα αλλάξουν οι κανόνες ή αν θα υπάρξουν κι άλλες ομαδικές αποχωρήσεις.

Αυτό που πρέπει να κάνει ο Ιλιτζαλί (αλί, αλί και τρις αλί) είναι να αφήσει τα “μπαξίσια” και να αποκωδικοποιήσει το μήνυμα που τους έστειλε ο Τζέιμς, πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι.

…Φεύγω, επειδή το παιχνίδι αλλοιώνει το μυαλό μου και βάζει αστείες προτεραιότητες στη σκέψη μου και στην «εικονική» ζωή μου. Φοβάμαι ότι θα δυσκολευτώ να αντεπεξέλθω σε πραγματικές συνθήκες, όταν βγω από το παιχνίδι… είπε( πάνω, κάτω) ο Ροδίτης . Τους είπε δηλαδή( με δικά μου λόγια) ότι το παιχνίδι αρχίζει και τον τρελαίνει και φεύγει, για να προλάβει το κακό.

Ακούει κανείς, εκεί στον ΣΚΑΙ ή θα μας πουν ότι υπάρχουν ψυχολόγοι που ασχολούνται με τους παίκτες;

Αν οι ψυχολόγοι είναι σαν τους… μεγαλογιατρούς που εξετάζουν( κάθε τόσο) τον Τριαντάφυλλο, σωθήκαμε (εμείς, για τους παίκτες δεν ξέρω).

Τώρα οι παίκτες συμπεριφέρονται σαν τα διψασμένα ζώα της Ζούγκλας .Βλέπουν την πηγή αλλά όχι το κρυμμένο λιοντάρι.

Όταν επιστρέψουν, όμως, καταπονημένοι( σωματικά και ψυχικά), θα έχουν όλο το χρόνο να αντιληφθούν, αν ήταν σωστή ή λανθασμένη η απόφασή τους να αναζητήσουν στη Δομινικανή Δημοκρατία τον επίγειο (τηλεοπτικό) παράδεισο.

Την απάντηση, πάντως, την έχει δώσει η Μοσχολιού από το 1976, όταν μας είπε «τραγουδιστά» ότι «Εδώ είναι ο παράδεισος κι η κόλαση εδώ»!

 

Ετικέτες:

PLANET SPORTS