Σφαιρόπουλος - «Πολύτιμο να είσαι προπονητής της Μακάμπι» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over under the Channel - Γιάννης Σκοτίδας

overfm.gr | Euroleague | Σφαιρόπουλος – «Πολύτιμο να είσαι προπονητής της Μακάμπι»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, κλήθηκε να σχολιάσει τη νέα σεζόν της Μακάμπι Τελ Αβίβ και τόνισε ότι κανείς στην ομάδα δεν πρέπει να ψάχνει για δικαιολογίες.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, έκανε δηλώσεις, για τη νέα σεζόν της Μακάμπι. Ο Έλληνας τεχνικός, σημείωσε ότι ξεκινά την τέταρτη χρονιά στους Ισραηλινούς και τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος για αυτό.Ακόμα, αναφέρθηκε και στην επιστροφή των οπαδών στα γήπεδα, τονίζοντας, ότι θα ζήσουν ξανά τη δόξα της Μακάμπι.

 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Ξεκινάω μια τέταρτη σεζόν στη Μακάμπι και είμαι πολύ χαρούμενος. Το λέω αυτό γιατί μερικές φορές, όταν έχεις κάτι πολύτιμο στην τσέπη σου, ξεχνάς την αξία του. Για μένα η αξία του να είσαι προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι μεγάλη».

«Δεν ξεκινήσαμε τη σεζόν όπως είχαμε προγραμματίσει, αλλά δεν θέλω να σταθώ σε όλα όσα συνέβησαν. Δεν θέλω να ψάξω δικαιολογίες. Δεν θέλω κανένας στη Μακάμπι, ούτε οι φίλαθλοι, ούτε η ομάδα, να αισθάνεται δυστυχισμένος.

Θα παλέψουμε σκληρά, είμαστε η Μακάμπι. Θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι και θα το κάνουμε ξανά φέτος για να φέρουμε επιτυχία στην ομάδα».

Για την επιστροφή των φιλάθλων τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε ξανά τους οπαδούς μαζί μας, τους περιμέναμε. Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους. Δεν θέλουμε να νιώθουμε ξανά όπως πέρυσι, όταν παίζαμε μπροστά σε άδειες κερκίδες.

Θέλουμε να παίξουμε ξανά μπροστά σας, μπροστά στους οπαδούς μας, να είστε όλοι μαζί μας για να μας στηρίξετε στις καλές και τις κακές στιγμές και να παλέψουμε μέχρι το τέλος. Θα πετύχουμε μόνο αν μας στηρίξετε μέχρι τέλους.

Σας αγαπάμε, μας λείπετε και θέλουμε να ζήσουμε ξανά τη δόξα της Μακάμπι μαζί σας».

PLANET SPORTS