ΣΕΓΑΣ: Σεμινάριο για την εξοικείωση των αντιπροσώπων με το σύστημα «Ζευς» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Στίβος | ΣΕΓΑΣ: Σεμινάριο για την εξοικείωση των αντιπροσώπων με το σύστημα «Ζευς»

ΣΕΓΑΣ: Διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο για τη λειτουργία του συστήματος Ζευς μέσα από το οποίο θα γίνουν την Τετάρτη (31/3) οι αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας.

Ο ΣΕΓΑΣ διοργανώνει ενημερωτικό σεμινάριο για τη λειτουργία του συστήματος Ζευς μέσα από το οποίο θα γίνουν την Τετάρτη (31/3) οι αρχαιρεσίες της ομοσπονδίας, προκειμένου οι αντιπρόσωποι των σωματείων να αποκτήσουν την απαραίτητη εξοικείωση με το σύστημα και να διευκολυνθεί η διαδικασία της Τετάρτης.Η ενημέρωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 28 Μαρτίου στις 11.00 (διάρκεια 1 ώρα) και καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι πιστοποιημένοι αντιπρόσωποι των σωματείων, ώστε να αποκτήσουν πλήρη γνώση για τις τεχνικές διαδικασίες της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, στην οποία οι περισσότεροι θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιήσει ο κ. Θεόδωρος Βουτσινάς, Μηχανολόγος- Μηχανικός, ο οποίος διδάσκει σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Οι αντιπρόσωποι των σωματείων θα λάβουν στο email τους το σχετικό link για τη σύνδεση στην πλατφόρμα Ζoom, στην οποία θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο.

PLANET SPORTS