Σάσα Άρης: «Θα μείνω σπίτι μου για άλλα τρία χρόνια» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Σάσα Άρης: «Θα μείνω σπίτι μου για άλλα τρία χρόνια»

Σάσα Άρης: Οι πρώτες δηλώσεις του Βραζιλιάνου μετά από την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Άρη.

Οι πρώτες δηλώσεις του Βραζιλιάνου μετά από την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Άρη. Παίκτης του Άρη θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Λούκας Σάσα, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους». Ο ίδιος έστειλε το μήνυμα του, μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας, κάνοντας λόγο την αγάπη που έχει λάβει από τον κόσμο της ομάδας.Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τον ΑΡΗ και θα μείνω στο σπίτι μου για άλλα τρία χρόνια. Έτσι νιώθω εδώ. Τα δύο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα είναι τα καλύτερα της καριέρας μου και ευελπιστώ ότι αυτά που θα ακολουθήσουν θα είναι ακόμη καλύτερα.

 Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, όπως κάνω από την πρώτη στιγμή, για να ανταποδώσω την αγάπη που εισέπραξα στον ΑΡΗ και τα επόμενα χρόνια όλοι μαζί να φέρουμε μια μεγάλη διάκριση στο σύλλογο. Έρχεται η ώρα του ΑΡΗ, αυτό το βλέπει φέτος όλη η Ελλάδα.

Εισέπραξα πολύ δυνατή αγάπη αυτά τα δύο χρόνια στον ΑΡΗ, από τους φιλάθλους και το club, κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που φτάσαμε εδώ. Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο της ΠΑΕ για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου».

Ετικέτες:

PLANET SPORTS