Σάντσες: «Θέλουμε να κλείσουμε καλά την σεζόν απέναντι στον Ολυμπιακό» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Σάντσες: «Θέλουμε να κλείσουμε καλά την σεζόν απέναντι στον Ολυμπιακό»

Για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς μίλησε ο δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού.

Ο Φακούντο Σάντσες μίλησε στην κάμερα της Nova αναφορικά με το παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό, τόνίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να είναι συγκεντρωμένη και αποφασισμένη προκειμένου να πάρει τη νίκη. Μάλιστα ο Αργεντινός δεξιός μπακ του Τριφυλλιού ανέφερε πως δεν θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο το γεγονός πως το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογική σημασία, καθώς δεν πάυει να είναι ντέρμπι.Είναι ετοιμη η ομάδα για το ματς με τον Ολυμπιακό;

«Βεβαίως, προετοιμαζόμαστε, νομίζω είμαστε ετοιμοπόλεμοι, πρόκειται για έναν πάρα πολύ σημαντικό αγώνα. Πέρα από το ματς με τον Άρη που δε δείξαμε όσα θα θέλαμε, θεωρω ότι για το συγκεκριμένο ματς είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο.»

Τί πρέπει να προσέξει για να φτάσει στη νίκη;

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι, συμπαγείς και να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Πάνω απ’ όλα να μπορούμε να κάνουμε τέτοιο παιχνίδι, ώστε να μην αφήσουμε τις ευκαιρίες στον αντίπαλο. Να έχουμε την κατοχή και τον έλεγχο.»

Καμία από τις ομάδες δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θα παίξει ρόλο;

«Για μας αυτός ο αγώνας είναι πάρα πολύ σημαντικός. Ουσιαστικά τα ντέρμπι όπως ξέρετε είναι κάτι ξεχωριστό, κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος. Οπότε κι εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειάς μας ώστε να αποχαιρετήσουμε τη σεζόν με όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα.»

PLANET SPORTS