Ροντρίγκο: «Ο Σαββίδης ζήτησε να αλλάξουμε την κατάσταση» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Ροντρίγκο: «Ο Σαββίδης ζήτησε να αλλάξουμε την κατάσταση»

Για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ αλλά και για την ομιλία του Ιβάν Σαββίδη μίλησε ο Ροντρίγκο Σοάρες.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες μίλησε στην κάμερα της NOVA για την εικόνα του φετινού ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιριστής του δικεφάλου αποκάλυψε όσα είπε στους παίκτες ο Ιβάν Σαββίδης, και τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να αντιδράσει και να κερδίσει το παιχνίδι με τον Βόλο. Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κατάστασή του μετά τον τραυματισμό του: «Είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση. Νιώθω καλύτερα. Προσπαθώ να αποκτήσω ρυθμό. Κάνω το καλύτερο δυνατό για να είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα στην δύσκολη συνέχεια».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ για να «γυρίσει» την κατάσταση μετά τα άσχημα αποτελέσματα: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το νέο έτος. Το γνωρίζουμε καλά. Έχουμε μεγάλες ευθύνες. Ο δρόμος που ξέρουμε είναι αυτός της σκληρής δουλειάς. Το ποδόσφαιρο διάγεται από στιγμές, τώρα δεν είμαστε σε καλή στιγμή, υπάρχει όμως εμπιστοσύνη από την διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο, από τους ίδιους τους εαυτούς μας και είναι στο χέρι μας να γυρίσουμε την κατάσταση και είμαι βέβαιος πως θα το κάνουμε».

Για τα όσα είπε στην ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης: «Μας μετέφερε την εμπιστοσύνη του. Πως πρέπει να αλλάξουμε την κατάσταση. Το καταλαβαίνουμε αυτό. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, είμαστε καλή ομάδα και θέλουμε να το δείξουμε και στο παιχνίδι με τον Βόλο».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο: «Θα είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, ξέρουμε πως τα δύο αρνητικά αποτελέσματα άφησαν το στίγμα τους, όμως μπορούμε και έχουμε δυνατότητες να κερδίσουμε. Περιθώρια δεν υπάρχουν για άλλες απώλειες και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

PLANET SPORTS