Ραζνάτοβιτς: «Δεν θα επιτρέψω ο Μίσιτς να έχει την τύχη του Σπανούλη στο ΝΒΑ» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Euroleague | Ραζνάτοβιτς: «Δεν θα επιτρέψω ο Μίσιτς να έχει την τύχη του Σπανούλη στο ΝΒΑ»

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς αναφέρθηκε στην μετακίνηση του Βασίλιε Μίσιτς στο ΝΒΑ τονίζοντας ότι θα γίνει με όρους ώστε να μην έχει την τύχη του Σπανούλη με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.

Ο Βασίλιε Μίσιτς μετά από μια φανταστική χρονιά όπου κατέκτησε την Ευρωλίγκα και ότι ατομικό βραβείο υπάρχει, είναι πλέον έτοιμος να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι και να δοκιμάσει την τύχη του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, παραδέχθηκε ότι είναι η ώρα του Σέρβου να κάνει το step up, ωστόσο τόνισε ότι αυτό θα γίνει υπό προϋποθέσεις αναφορικά με τον χρόνο συμμετοχής του, ώστε να μην καταλήξει σαν τον Σπανούλη που δεν έπαιζε σχεδόν καθόλου.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς στην «novosti.rs»:

«Είναι έτοιμος να γίνει ένας σπουδαίος παίκτης του ΝΒΑ, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αυτό θα γίνει φέτος. Θα πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα πρώτα. Για μένα είναι κάτι παραπάνω από ένας παίκτης, καθώς έχουμε περάσει πολλά μαζί. χειρουργεία, τον θάνατο της μητέρας του. Δεν θα επιτρέψω στον Μίτσιτς να έχει την ίδια τύχη στο ΝΒΑ με τον Σπανούλη, να κάθεται στον πάγκο. Μπορεί να πάει φέτος, μπορεί όχι. Δεν ισχύει ότι φέτος έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, όλα είναι ανοικτά. Εάν τα πράγματα δεν είναι ιδανικά στις ΗΠΑ για εκείνον, τότε μπορεί να περιμένει για έναν χρόνο ακόμη»

PLANET SPORTS