Ραντεβού του χρόνου | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Πόλο | Ραντεβού του χρόνου

Ο Ολυμπιακός έκανε υπέρβαση με την παρουσία στο φετινό Final-8. Το 2022 θα γυρίσει στο Βελιγράδι για την κούπα. Γράφει ο Παύλος Σαχτούρης.

Το φετινό ταξίδι για τους νταμπλούχους Ελλάδας στην Ευρώπη ουσιαστικά τελείωσε απόψε. Δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία τί θα γίνει στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 5-8. Διότι ο φετινός Ολυμπιακός με τα πολλά «εμπόδια» που συνάντησε μέσα στη χρονιά από τον κορωνοϊό, από τη διακοπή της αγωνιστικής δράσης, με ένα μπάτζετ διαφορετικό και προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των καιρών, έκανε την υπέρβασή του με την παρουσία στο Final-8 στο Βελιγράδι. Εάν έκανε κάτι παραπάνω, δεν θα μιλούσαμε απλά για υπέρβαση, αλλά για άθλο! Έλα, όμως, που στη ζωή δεν είναι και τόσο εύκολο αυτό.Πάει, πέρασε το αποψινό ματς και οι «ερυθρόλευκοι» κοιτάζουν ήδη μπροστά. Στο μέλλον, στην επόμενη ημέρα. Στο… αύριό τους. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις για το τμήμα του πόλο Ανδρών. Φιλίποβιτς, Ράντοβιτς, Μπούσλιε, Κολόμβος (σ.σ.: δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα) και θα έχει και συνέχεια. Οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη φτιάχνουν μια ομάδα που σε κάτι περισσότερο από ένα χρόνο από τώρα (τέλη Ιουνίου 2022) θα γυρίσει στο Βελιγράδι. Μόνο που αυτή τη φορά θα είναι εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες. Δεν θα είναι απλά στόχος η παρουσία στο Final-8.

Ο Ολυμπιακός θα γυρίσει στη σερβική πρωτεύουσα σε ένα χρόνο από τώρα για να διεκδικήσει με αξιώσεις το στόχο του. Να κατακτήσει ξανά την κορυφή της Ευρώπης. Γι’ αυτό είναι σίγουρο πώς γίνονται σωστές κινήσεις, η ομάδα δυναμώνει και θα είναι πάρα πολύ δυνατή την επόμενη χρονιά. Εδώ, όμως, θα πρέπει να παίξει… μπάλα και ο κόσμος. Να τρέξει για να προμηθευτεί τις Κάρτες Μέλους και τις Κάρτες Φιλάθλου. Να συνδράμει στην προσπάθεια του Ολυμπιακού για να μπορέσει να πρωταγωνιστεί παντού. Ο κόσμος έχει αποδείξει πόσο πολύ στέκεται δίπλα σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Τώρα που έρχεται η ώρα για την επιστροφή στις εξέδρες, ας γίνει με τον κατάλληλο τρόπο για να μπορέσει η διοίκηση του Ερασιτέχνη να κάνει εξίσου δυνατές κινήσεις από εδώ και πέρα.

PLANET SPORTS