Ραφίνια Γαβαλάς: «Δακρυσμένα τα μάτια του καθώς μας αποχαιρετούσε» (pic) | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Ραφίνια Γαβαλάς: «Δακρυσμένα τα μάτια του καθώς μας αποχαιρετούσε» (pic)

Ραφίνια Γαβαλάς: Ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε τον Βραζιλιάνο με μια προσωπική ανάρτηση στο facebook.

Το ταξίδι του Ραφίνια στον Ολυμπιακό παίρνει μια τελεία. Ο παίκτης και η ομάδα αποφάσισαν κοινή συναινέσει τη λύση του συμβολαίου, με την πόρτα των «ερυθρόλευκων» να μένει πάντα ανοιχτή για τον Βραζιλιάνο.Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Νίκος Γαβαλάς, θέλησε να αποχαιρετήσει τον 35χρονο με ένα δικό του όμορφο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αναλυτικά έγραψε:

«Εκείνο το ζεστό απόγευμα της 23ης Αυγούστου του 2020, ο Ραφίνια υπέγραφε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Λίγα λεπτά αργότερα, περνούσε το κατώφλι των αποδυτηρίων του Καραϊσκάκη για την επίσημη φωτογράφισή του και την παραγωγή του βίντεο της παρουσίασής του. Έχοντας κατακτήσει τα πάντα με την Μπάγερν από το 2011 έως και το 2019, δηλώνει εντυπωσιασμένος από τις εγκαταστάσεις και μας μιλάει με τη χαρά ενός ποδοσφαιριστή που θαρρείς πως βρίσκεται στα πρώτα βήματα της καριέρας του…
Απόψε έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Αλλά οι δεσμοί που δημιούργησε με την ομάδα θα παραμείνουν για πάντα ισχυροί. Για του λόγου το αληθές, τα άκρως κολακευτικά σχόλια που είχε για το σύνολο του οργανισμού της ομάδας μας και τον τρόπο λειτουργίας της, λίγο πριν πάρει το αεροπλάνο για να επιστρέψει στη Βραζιλία. Όπως και τα δακρυσμένα μάτια του καθώς μας αποχαιρετούσε. Στην πατρίδα του, έχουμε πια όχι μόνο έναν ακόμη καλό φίλο, αλλά και έναν άνθρωπο που θα διαφημίζει τον Ολυμπιακό».
Η ανάρτηση:

Εκείνο το ζεστό απόγευμα της 23ης Αυγούστου του 2020, ο Ραφίνια υπέγραφε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Λίγα λεπτά…

Posted by Nikos Gavalas on Tuesday, February 2, 2021

PLANET SPORTS