Συνελήφθη ο προπονητής - παράγοντας που κακοποιούσε σεξουαλικά δύο αθλήτριες κολύμβησης | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ | Συνελήφθη ο προπονητής – παράγοντας που κακοποιούσε σεξουαλικά δύο αθλήτριες κολύμβησης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 74χρονος προπονητής.

Σοκ προκαλούν οι νέες πληροφορίες, που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης δυο ανήλικων κοριτσιών από προπονητή κολύμβησης, αλλά και συνιδρυτή μεγάλου ομίλου της δυτικής Αττικής. Παρενοχλούσε κι άλλες αθλήτριες!Δυο κορίτσια που γνώρισαν τη φρίκη στα 10 τους χρόνια. Ένας άνδρας που είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών τους, ο προπονητής κολύμβησης και παράγοντας σε μεγάλο σύλλογο της δυτικής Αττικής, που τις βίαζε στο σπίτι του επί δυο χρόνια.

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα (16.03.2021), αλλά το κουβάρι των όσων έζησαν τα δύο κορίτσια είχε αρχίσει να ξετυλίγεται στη ΓΑΔΑ την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την καταγγελία των δύο κοριτσιών, ο 74χρονος (σήμερα) άνδρας, ο οποίος εκτός από προπονητής ήταν και συνιδρυτής του συλλόγου κολύμβησης, τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ παρενοχλούσε παράλληλα και άλλες αθλήτριες!

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι οι δύο αθλήτριες 17 ετών σήμερα, βρήκαν το θάρρος, για να προχωρήσουν στην καταγγελία, μετά από αυτήν της Σοφίας Μπεκατώρου.

Όπως κατήγγειλαν, ο 74χρονος άνδρας είχε κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων τους και πολλές φορές έπαιρνε ο ίδιος τις δύο ανήλικες από το σπίτι τους, για να τις πάει στο κολυμβητήριο για προπόνηση. Προηγουμένως, όμως, τις οδηγούσε στο σπίτι του, όπου τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ τους έδειχνε και ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου.

Σύμφωνα μάλιστα με το MEGA, ο παράγοντας έλεγε στα κορίτσια πως τους έδειχνε αυτά τα βίντεο «για να είναι έτοιμες για τη ζωή».

Στη συνέχεια τις πήγαινε στο κολυμβητήριο, ενώ τους έλεγε να μην μιλήσουν σε κανέναν. Οι δύο ανήλικες φοβόντουσαν να αποκαλύψουν τι συνέβαινε τόσα χρόνια, όπως είπαν στην Αστυνομία, μέχρι την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Μετά την καταγγελία τους, εκδόθηκε ένταλμα και η αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι του. Εκεί, βρέθηκε και κατασχέθηκε πορνογραφικό υλικό.

Το Σάββατο, ο 74χρονος προφυλακίστηκε μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Πηγή: NewIT

PLANET SPORTS