Πρίφτης - «Βασικός στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Basket League | Πρίφτης – «Βασικός στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος»

Ο Δημήτρης Πρίφτης σε δηλώσεις του ανέφερε ότι στόχος του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να είναι άλλος πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε στον ΕΣΑΚΕ για το πρωτάθλημα της σεζόν 2021-22. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιστροφή του Ολυμπιακού στην Α1, αλλά και στο βασικό στόχο του «τριφυλλιού», που είναι η κατάκτηση του τροπαίου.Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρίφτης στον ΕΣΑΚΕ: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πάντοτε ενδιαφέρον και σκληρό. Οι έδρες είναι δύσκολες, οι παίκτες είναι έμπειροι και το παιχνίδι έχει πολλή τακτική. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κοιτάξουμε τα παιχνίδια ένα-ένα και από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος να παρουσιαστούμε σοβαροί και στην καλύτερη δυνατή μας κατάσταση».

«Αυτό αφορά και την καθημερινότητά μας όπου πρέπει να έχουμε τη λογική να κερδίζουμε τον εαυτό μας σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα. Και αυτό είναι στο πλαίσιο της βελτίωσης που θέλουμε να επιτύχουμε. Για να μπορούμε να προοδεύουμε και για να φτάσουμε στο υψηλότερο σημείο απόδοσής μας. Προφανώς, το πρωτάθλημα φέτος θα είναι πολύ πιο δυνατό και πολύ πιο ενδιαφέρον με την παρουσία του Ολυμπιακού. Και σίγουρα αποκτά άλλη αίγλη το οποιοδήποτε αποτέλεσμα».

«Ο στόχος για εμάς είναι δεδομένος. Δεν μπορεί να υπάρχει άλλος πέρα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ωστόσο αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να το χτίσουμε μέρα με τη μέρα. Για να το επιτύχουμε επιβάλλεται να περάσουμε από όλα τα στάδια και να μην κοιτάμε μόνο τον θεωρητικά μεγάλο μας αντίπαλο. Αλλά τον κάθε αντίπαλο που θα αντιμετωπίζουμε την κάθε εβδομάδα».

«Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλους. Η τελευταία διετία είχε τρομερές ιδιαιτερότητες και βιώσαμε πολλά πρωτόγνωρα πράγματα. Σαφώς και είμαστε πιο προσαρμοσμένοι τη δεδομένη στιγμή όμως τα προβλήματα συνεχίζουν και υπάρχουν. Ελπίζω όλα τα παιχνίδια να γίνουν παρουσία κόσμου αλλά ταυτόχρονα να υπάρχει υγεία σε όλες τις ομάδες και στους φιλάθλους τους».

PLANET SPORTS