Πρίφτης - «Αυτό που έγινε είναι ντροπή» [vid] | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Write - Τάσος Ζαφειράκης

overfm.gr | Basket League | Πρίφτης – «Αυτό που έγινε είναι ντροπή» [vid]

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Πρίφτης, στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Άρη εμφανίστηκε απογοητευμένος. Ο Έλληνας τεχνικός βραβεύτηκε από τους «κίτρινους» για την προσφορά του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Δημήτρης Πρίφτης, αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Άρη, δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από τους παίκτες του. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός, χαρακτήρισε «ντροπή» την απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο μέρος του αγώνα.Τέλος, αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι η ΚΑΕ Άρης μέσω ενός μικρού φίλου της ομάδας, βράβευσε τον Έλληνα προπονητή, για την προσφορά του στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης:

«Δεν έχω να πω πολλά. Ελάχιστες λέξεις βγαίνουν από το στόμα μου. Ντροπή. Ντροπή γι’ αυτό που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο το οποίο είναι αδικαιολόγητο και ανεξήγητο επίσης. Συγχαρητήρια στον Άρη.

Είναι γνωστό ότι όταν ένα παιχνίδι είναι κλειστό σ’ αυτό το γήπεδο στο τέλος μπαίνει στην εξίσωση και ο κόσμος. Αυτό έγινε. Λυπάμαι για την εικόνα που είχαμε σήμερα. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Αισθάνομαι ντροπή.

Σα να μην είχαμε καθόλου αξιοπρέπεια στο δεύτερο ημίχρονο».

Για την απόδοση του Άρη:

«Μπράβο στον Άρη, έπαιξε ψυχωμένα, έβγαλε ενέργεια και στην πραγματικότητα δεν είχε τίποτε να χάσει απέναντί του. Ήταν αποτελεσματικός κι αυτό ενίσχυσε την επιθετικότητά του».

Για τη βράβευσή του από την ΚΑΕ Άρης


«Πολλές στιγμές και πολλά πράγματα άρχισαν από αυτό το γήπεδο. Αυτό που συνέβη, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, δεν ήταν ευχάριστο για μένα και ειδικά το τέλος».

PLANET SPORTS