Πρεμιέρα απόψε για το Master Chef 2022! | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Εκπομπή Επικοινωνίας

overfm.gr | LIFESTYLE | Πρεμιέρα απόψε για το Master Chef 2022!

Σήμερα Δευτέρα 10 Ιανουαρίου στις 21:00, οι τρεις chef – κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχονται στην κουζίνα του MasterChef 2022.

Ποιοι θα κάνουν τη σωστή επιλογή και θα εντυπωσιάσουν με τις γευστικές τους δημιουργίες; Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ή να υπολογίσει το τελικό αποτέλεσμα.Οι τρεις κριτές όμως, όπως πάντα, επιφυλάσσουν ανατρεπτικές εκπλήξεις! Γιατί φέτος τα μαθηματικά στο Master Chef 2022 αλλάζουν.

Όσοι καταφέρουν να αποσπάσουν 2 «ναι» από τους κριτές θα κερδίσουν μια ποδιά και μια θέση στην συνέχεια του μαγειρικού διαγωνισμού, ενώ όσοι καταφέρουν να κερδίσουν 3 «ναι», θα έχουν και ένα σημαντικό πλεονέκτημα στην επόμενη φάση.

Και αν τα ζητούμενα έμπνευση, δημιουργικότητα, γεύση και τεχνική παραμένουν σταθερά, στην εξίσωση φέτος οι τρεις chef κριτές βάζουν και 3 golden pins!

Eκείνοι, που με τις δημιουργίες τους θα καταφέρουν να εντυπωσιάσουν τους κριτές, δεν θα χρειαστεί να αποδείξουν τίποτα άλλο και θα κερδίσουν με ένα πιάτο και μόνο την είσοδο τους στον διαγωνισμό!

PLANET SPORTS