Πατουλίδου: «Σε άδειο στάδιο ίσως δεν θα ξεστόμιζα το "για την Ελλάδα ρε γαμώτο"» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Ολυμπιακοί Αγώνες | Πατουλίδου: «Σε άδειο στάδιο ίσως δεν θα ξεστόμιζα το “για την Ελλάδα ρε γαμώτο”»

Την πολύ ιδιαίτερη λόγω των συνθηκών τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, σχολίασε με δήλωσή της η Ολυμπιονίκης της Βαρκελώνης, Βούλα Πατουλίδου.

Η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης με αφορμή τις άδειες εξέδρες στο Εθνικό Στάδιο του Τόκιο, έκανε λόγο για σιωπηλούς Αγώνες και μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ίσως σ’ ένα άδειο στάδιο να μην ξεστόμιζα καν τη φράση “Για την Ελλάδα ρε γαμώτο”».Αναλυτικά η δήλωση της Βούλας Πατουλίδου:
«Πρώτη φορά χωρίς θεατές! Πρώτη φορά χωρίς ιαχές, χειροκροτήματα, συγκίνηση και ξέφρενους πανηγυρισμούς! Το Τόκυο θα καταγραφεί στην ιστορία σαν την πόλη που διοργάνωσε τους πιο σιωπηλούς Ολυμπιακούς αγώνες. Εύχομαι να είναι η μία και μοναδική.

Βάζω τον εαυτό μου να σκεφτεί, αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, πώς θα έτρεχα σ’ ένα άδειο στάδιο. Που θα έστρεφα το βλέμμα μου στην αφετηρία; Ποιον θ’ αναζητούσα στον τερματισμό; Με ποιους θα πανηγύριζα; Ποιον θα αγκάλιαζα; Τι θα ένοιωθα; Σίγουρα τίποτα δεν θα ήταν ίδιο. Ίσως σ’ ένα άδειο στάδιο να μην ξεστόμιζα καν τη φράση «Για την Ελλάδα ρε γαμώτο».

Η πανδημία βάζει στο «αθόρυβο» τους Ολυμπιακούς αγώνες. Όμως το εθνόσημο στο στήθος είναι μία αιώνια ευθύνη. Και τα παιδιά μας το ξέρουν. Καλή επιτυχία!»

PLANET SPORTS