Παρελθόν από τη Φερεντσβάρος ο Φουντούλης | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Πόλο | Παρελθόν από τη Φερεντσβάρος ο Φουντούλης

Ο διεθνής περιφερειακός αποχωρεί από την Ουγγαρία και έτσι ανοίγει ο δρόμος για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό μετά από δύο χρόνια.

Ο χαμένος τελικός του Champions League υδατοσφαίρισης με την Προ Ρέκο, το περασμένο Σάββατο (5/6) στο Βελιγράδι, σηματοδότησε το τέλος ενός κύκλου για τη Φερεντσβάρος. Οι πρωταθλητές Ευρώπης του 2019 θα προχωρήσουν σε εκτενείς αλλαγές ενόψει της νέας σεζόν, καθώς από την ομάδα αποχωρούν επτά παίκτες και εντάσσονται έξι καινούριοι. Μεταξύ αυτών που φεύγουν είναι ο Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος μετά από δύο χρόνια στη Βουδαπέστη αναμένεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, ενώ παρελθόν από τη Φερεντσβάρος αποτελούν επίσης ο διεθνής Ούγγρος Γκέργκο Ζάλανκι (οδεύει στην Προ Ρέκο), ο Σέρβος Νίκολα Γιάκσιτς που έχει συμφωνήσει με τη Νόβι Μπέογκραντ, ο Τάμας Σελντμάγερ, ο Τάμας Μέζεϊ, ο Καναδός φουνταριστός Νίκολας Κονσταντίν-Μπικάρι και ο τερματοφύλακας Αντρέας Γκάρντονι.Σε ό,τι αφορά τα νέα αποκτήματα, ξεχωρίζει αναμφίβολα ο Ρώσος Ντανιίλ Μερκούλοφ, που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ. Στη Φερεντσβάρος εντάσσονται επίσης ο Ιταλός Λούκα Νταμόντε από την Παλέρμο, ο Σέρβος φουνταριστός Νεμάνια Ούμποβιτς από τη Σαμπαντέλ, ο Ντάνιελ Σάκονι από τη Βαζούτας και οι νεαροί Γκάμπορ Λόριντς, Ερικ Μόλναρ.

Αν και οι Μαγυάροι θα εμφανιστούν σχετικά αποδυναμωμένοι την επόμενη χρονιά, αναμένεται και πάλι να διαθέτουν ένα αξιόλογο σύνολο, με επικεφαλής τον σπουδαίο Ντένες Βάργκα, ο οποίος έμεινε πιστός στη Φερεντσβάρος, απορρίπτοντας την εξαιρετικά δελεαστική προσφορά της Προ Ρέκο.

PLANET SPORTS