Παπανικολάου: «Να βλέπεις τη ζωή με θετικό μάτι» [vid] | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Euroleague | Παπανικολάου: «Να βλέπεις τη ζωή με θετικό μάτι» [vid]

Ο Κώστας Παπανικολάου τόνισε ότι η αυτοπεποίθηση είναι αυτή που κάνει τους ανθρώπους να βλέπουν την ζωή με θετικό μάτι και να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στο πλαίσιο του προγράμματος της Ευρωλίγκας «One Team» και αναφέρθηκε στην σημασία της αυτοπεποίθησης και έδωσε την πιο σημαντική συμβουλή. Συγκεκριμένα, τόνισε ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι να πιστεύεις στον εαυτό σου και να κοιτάς μπροστά, κάτι το οποίο φυσικά προκύπτει από την αυτοπεποίθηση.Αναλυτικά:

«Η αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντική γιατί σε βοηθάει να δημιουργήσεις εξαιρετικά πράγματα, να πετύχεις τους στόχους σου και να βλέπεις τη ζωής με θετικό μάτι.

Η αυτοπεποίθηση έρχεται από την οικογένειά σου, από τους φίλους σου, από την προπόνηση που κάνεις με αποτέλεσμα να πιστεύεις στον εαυτό σου. Από οπουδήποτε.

Δεν έχει να κάνει με κάποια συμβουλή, αλλά με το να πιστέψεις στον εαυτό σου και να βάλεις στο μυαλό σου ότι μπορείς να πετύχεις εξαιρετικά πράγματα στην ζωή σου.

Αν πρέπει να δώσω κάποια συμβουλή είναι αυτή. Να πιστεύεις στον εαυτό σου και να κοιτάς μπροστά. Στο μπάσκετ αν δουλεύεις σκληρά θα πιστεύεις ότι μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο.»

PLANET SPORTS