Παπανικολάου: «Άμεσα εκλογές, χωρίς αποκλεισμούς σωματείων» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ΜΠΑΣΚΕΤ | Παπανικολάου: «Άμεσα εκλογές, χωρίς αποκλεισμούς σωματείων»

O Άγγελος Παπανικολάου σχολίασε την απόφαση του πρωτοδικείου να απορρίψει όλες της αιτήσεις για προσωρινή διοίκηση διατηρώντας τον Γιώργο Βασιλακόπουλο στην θέση του προέδρου.

Το πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε να μην κάνει δεκτή καμία από τις 7 αιτήσεις για νέα προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ, με αποτέλεσμα να παραμείνει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος προσωρινός πρόεδρος στην ομοσπονδία. Ο Άγγελος Παπανικολάου με ανακοίνωση του σχολίασε την απόφαση τονίζοντας πως πρέπει να γίνουν άμεσα οι εκλογές και χωρίς αποκλεισμούς σωματείων.Αναλυτικά:

«Η ανεξάρτητη, όπως άλλωστε ορίζει το Σύνταγμα, Δικαιοσύνη «μίλησε» σήμερα για ακόμα μια φορά στην περίφημη υπόθεση εκλογών της ΕΟΚ. Το έπραξε, δε, με το πιο ξεκάθαρο και εκκωφαντικό τρόπο, ενώ η σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου, σύμφωνα με την οποία παραμένει ως έχει το ΔΣ της Ομοσπονδίας, γνωστοποιήθηκε προς πάσα κατεύθυνση και με πολλούς αποδέκτες. Οι οποίοι και έθεταν συνεχώς εμπόδια στη διεξαγωγή των εκλογών της Ομοσπονδίας.

Το ίδιο, ίσως, να πράξουν και στη συνέχεια, σε περίπτωση που διαπιστώσουν ότι συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η απαξίωση προς το πρόσωπό τους από την πλευρά των μελών του εκλογικού σώματος αλλά και των υγιών δυνάμεων του Αθλητισμού και δη του μπάσκετ. Πρέπει να καταλάβουν ότι η Δημοκρατία δεν εκδικείται, αλλά αποδίδει Δικαιοσύνη. Ας ελπίσουμε ότι η ακατάσχετη παραληρηματική δικομανία, με στόχο την ικανοποίηση προσωπικών συμφερόντων, θα σταματήσει εδώ. Μαζί με την παροχολογία…

Ας αφήσουν, επιτέλους, τη νυν Διοίκηση της Ομοσπονδίας, τη μόνη νόμιμη Διοίκηση σύμφωνα με τις δικαστικές αποφάσεις, να διεξαγάγει άμεσα δημοκρατικές και αξιόπιστες εκλογές. Μακριά από παρεμβάσεις και αποκλεισμούς σωματείων. Με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον του Ελληνικού μπάσκετ, το οποίο θα υπερασπιστούμε με κάθε κόστος… »

Ετικέτες:

PLANET SPORTS