Παπαδιονυσίου: «Στόχος είναι η κατάκτηση του EHF Cup» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ON AIR | Παπαδιονυσίου: «Στόχος είναι η κατάκτηση του EHF Cup»

Ο διεθνής παίκτης της ΑΕΚ στο χάντμπολ, Τάσος Παπαδιονυσίου, μίλησε στην εκπομπή Overhead του Over FM 104.9, με τον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου, για τη μεγάλη πρόκριση της Ένωσης στα προημιτελικά του EHF Cup απέναντι στη Νέβα και την επόμενη αναμέτρηση με τη σλοβένικη Γκόρενιε.

Ο διεθνής παίκτης της ΑΕΚ στο χάντμπολ, Τάσος Παπαδιονυσίου, μίλησε στην εκπομπή Overhead του Over FM 104.9, με τον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου, για τη μεγάλη πρόκριση της Ένωσης στα προημιτελικά του EHF Cup απέναντι στη Νέβα και την επόμενη αναμέτρηση με τη σλοβένικη Γκόρενιε.Ο Τάσος Παπαδιονυσίου αναφέρθηκε:

Στις δυο νίκες απέναντι στην Νέβα στους 8 του EHF Cup:

«Από το πρώτο ματς είχαμε εξασφαλίσει την πρόκριση στον ημιτελικό. Το δεύτερο ματς ήταν διαφορετικό, γιατί η Νέβα ήταν τελείως αλλιώτικη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο. Έβγαλε ρυθμό και κατάφερε να συντηρήσει μια καλή διαφορά κατά την εξέλιξη του αγώνα. Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε ότι θέλουμε την νίκη. Για εμάς θα ήταν πολύ σημαντική αυτή η νίκη, γιατί δεν υπήρχαν παιχνίδια που θα μας κράταγαν σε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Ήταν καλό για τον σύλλογο, για το ελληνικό χάντμπολ και για την ομάδα της ΑΕΚ. Ελπίζουμε ότι και η συνεχεία θα είναι ανάλογη, γιατί το θέλουμε και δουλεύουμε όλο τον χρόνο για το EHF Cup. Έχουμε χάσει δυο καλούς παίκτες στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Όμως, θα πρέπει να μην καθίσουμε σε αυτές τις απουσίες, γιατί ο στόχος είναι η κατάκτηση του θεσμού. Πρέπει να βγουν παίκτες και να καλύψουν τα κενά που υπάρχουν. Έτσι λειτουργούν οι μεγάλες ομάδες».

Στον επόμενο αγώνα της Ένωσης κόντρα στην Γκόρενιε:

«Θα ξεκινήσουμε να… κατασκοπεύουμε από βδομάδα την Γκόρενιε. Είναι μια σλοβένικη σχολή και έχει κάνει μια ανανέωση τα τελευταία χρονιά. Θα αγωνιστεί με νέους παίκτες και πολύ γρήγορους. Μπορεί να μην είναι τόσο ψηλοί, άλλα είναι αρκετά γρήγοροι. Δεν έχει καμία σχέση με την Νέβα. Σίγουρα, θα είναι ένα μαξιλαράκι ασφάλειας αν μπορέσουμε να πάρουμε μια νίκη στην έδρα μας. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί για τα παιχνίδια που ακολουθούν. Θα έχει γίνει το ορισμένο διάβασμα από όλο το προπονητικό τιμ και αυτό θα μας δώσει μια έξτρα αυτοπεποίθηση».

PLANET SPORTS