ΠΑΟΚ: «Μπλόκο» στη μεταγραφή της Λι Ντα Γιανγκ από την Κορέα! | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Volley League | ΠΑΟΚ: «Μπλόκο» στη μεταγραφή της Λι Ντα Γιανγκ από την Κορέα!

Δημοσιεύματα στη χώρα της παίκτριας που θέλει να φέρει ο ΠΑΟΚ, αναφέρουν ότι η μεταγραφή δεν μπορεί να γίνει, λόγω γραφειοκρατικών θεμάτων.

Όπως σας είχαμε γράψει στο overfm.gr ο ΠΑΟΚ είναι κοντά στην απόκτηση των Λι Ντα Γιανγκ και Λι Γιάε στο γυναικείο βόλεϊ.Οι δύο αθλήτριες είναι αδερφές και έχουν μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο οποίος ήθελε να «ταράξει» τα νερά του ελληνικού βόλεϊ, όμως όπως φαίνεται αυτό δεν είναι εφικτό, αφού οι δύο παίκτριες δεν μπορούν να αγωνιστούν εκτός Κορέας.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά:

Οι δύο αδερφές τον περασμένο Φεβρουάριο είχαν απασχολήσει έντονα τον διεθνή Τύπο για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Και αυτό επειδή μία συμμαθήτρια τους από το σχολείο τις κατηγόρησε για μπούλινγκ προκαλώντας μεγάλο σάλο στη χώρα. Ακολούθησαν νέες καταγγελίες και οι δύο αδερφές απολογήθηκαν δημοσίως και να αποδέχτηκαν τις κατηγορίες. Μάλιστα, επειδή στη χώρα τους είναι πλέον ανεπιθύμητες σκέφτηκαν να αναζητήσουν την τύχη τους στο εξωτερικό.

Κάπου εκεί ενεπλάκη ο ΠΑΟΚ ο οποίος έκανε αρχικά πρόταση στην Λι Ντα Γιανγκ, ενώ θέλησε να πάρει πακέτο και την αδερφή της στη Θεσσαλονίκη.

Κι ενώ όλοι μετέδιδαν  ότι το deal έχει έρθει, οι νέες πληροφορίες από τη χώρα των αθλητριών αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αφού υπάρχουν ακόμα πολλά γραφειοκρατικά θέματα που πρέπει να λυθούν στην Κορέα. Πέραν τούτου, οι παίκτριες είναι τιμωρημένες και δεν μπορούν να αγωνιστούν πουθενά εκτός της χώρας τους, αφού η Κορεάτικη Ομοσπονδία δεν τους εκδίδει τα απαραίτητα έγγραφα για διεθνή μεταγραφή.

Από τα παραπάνω συμπεραίνει κανείς ότι δύσκολα θα προχωρήσουν οι δύο μεταγραφές…

Ετικέτες:

PLANET SPORTS