ΠΑΟΚ: Ειδική θεραπεία για Ουαγκέ, ατομικό για Ροντρίγκο | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | ΠΑΟΚ: Ειδική θεραπεία για Ουαγκέ, ατομικό για Ροντρίγκο

Ο Σενεγαλέζος θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία μέχρι να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις του, ενώ Βραζιλιάνος έκανε ξανά ατομικό.

Με το βλέμμα του στραμμένο στο ματς της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό (20/12, 19:30), ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία του. Σήμερα (15/12) ο «δικέφαλος του βορρά» προπονήθηκε στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να αποτελείται από ασκήσεις με έμφαση στο passing game και οικογενειακό δίτερμα.Ο Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησε ατομικό, ενώ ο Μούσα Ουαγκέ ειδική θεραπεία μέχρι να ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις και να καταρτιστεί το πλάνο της αποκατάστασής του.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ: 

«Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ δεν αποτελείται από ένα ματς, έτσι ο Δικέφαλος συνεχίζει την προσπάθειά του και επικεντρώνει την προσοχή του στο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (14.12) οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στη δουλειά στην πρώτη εβδομάδα χωρίς μεσοβδόμαδο παιχνίδι.
Το πρόγραμμα είχε στόχευση στην κυκλοφορία της μπάλας. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση και το rondo, οι παίκτες εκτέλεσαν ασκήσεις με έμφαση στο passing game, ενώ στο τελευταίο κομμάτι διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα.Ο Ροντρίγκο Σοάρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Μούσα Ουαγκέ υποβάλλεται σε ειδική θεραπεία προκειμένου να «ηρεμήσει» το γόνατό του, να ολοκληρωθούν οι ιατρικές εξετάσεις και να καταρτιστεί το πλάνο της αποκατάστασής του, πάντα σε συνεργασία με τη Μπαρτσελόνα στην οποία ανήκει ο παίκτης.

Την Τετάρτη (16.12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:30 στη Νέα Μεσημβρία».

PLANET SPORTS