Παναθηναϊκός - Βόλος - Γιοβάνοβιτς: «Μας επηρέασε το γκολ» | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Εκπομπή Επικοινωνίας

overfm.gr | Κύπελλο Ελλάδος | Παναθηναϊκός – Βόλος – Γιοβάνοβιτς: «Μας επηρέασε το γκολ»

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Βόλο με 2-1. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως το γκολ επηρέασε την ομάδα του.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 τον Βόλο, αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα έδειχνε περισσότερο προβληματισμένος. Όπως εξήγησε και ο ίδιος αυτό συνέβη εξαιτίας της κόπωσης που έβγαλαν κάποιοι ποδοσφαιριστές και των χτυπημάτων που είχαν δεχτεί.Ο Γιοβάνοβιτς ανέφερε για το παιχνίδι ότι δικαιούμασταν καλύτερο σκορ. Ξέραμε ότι ο Βόλος έχει καλή κυκλοφορία και διακρίνεται γι’ αυτό. Είναι ένα αποτέλεσμα που αφήνει ανοιχτή την πρόκριση για το ματς που θα έχουμε στο Βόλο. Ο προβληματισμός μου ήταν για κάποιους παίκτες που είχαν περισσότερο κούραση και είχαν κάποια χτυπήματα.

Για το τι επηρέασε την ομάδα του: Καμία φορά μέσα στο παιχνίδι ένα λάθος με μία ομάδα που μπορεί να κυκλοφορήσει τη μπάλα και ειδικά στα ματς του Κυπέλλου που το εκτός έδρας μετράει πολύ μπορεί να σε επηρεάσει. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα θέλαμε προφανώς λόγω του γκολ που δεχτήκαμε.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς

PLANET SPORTS