Παναθηναϊκός: «Τρέχουν» Βέλεθ και Νιάς για ΠΑΟΚ | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Παναθηναϊκός: «Τρέχουν» Βέλεθ και Νιάς για ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει του ΠΑΟΚ (14/3. 19:00) στον Παναθηναϊκό, με τους Φραν Βέλεθ και και Σικ Νιάς να κάνουν αγώνα δρόμου για είναι έτοιμοι

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει του ΠΑΟΚ (14/3. 19:00) στον Παναθηναϊκό, με τους Φραν Βέλεθ και και Σικ Νιάς να κάνουν αγώνα δρόμου για είναι έτοιμοι. Αρκετές ήταν οι απουσίες για τον Λάζλο Μπόλονι στην προπόνηση των «πράσινων» την Τρίτη (9/3).Αναλυτικά η ενημέρωση της ομάδας:

Την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ συνέχισαν με απογευματινή προπόνηση την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Ο Λάζλο Μπόλονι είδε αρκετούς ποδοσφαιριστές του να μην είναι σε θέση να ακολουθήσουν το κανονικό πρόγραμμα.

Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι Πούγγουρας, Τζαβίδας και Αλεξανδρόπουλος, ενώ ατομικό έκαναν οι Βέλεθ, Νιάς, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ και Κουρμπέλης. Απών ήταν ο Σανκαρέ όπως και ο Καμπετσής που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα.

Το πρόγραμμα των υπολοίπων ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίας και αγωνιστικά παιχνίδια τριών ομάδων.

PLANET SPORTS