Παναθηναϊκός - Πρόβλημα με τον Οκάρο Γουάιτ | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Write - Τάσος Ζαφειράκης

overfm.gr | Euroleague | Παναθηναϊκός – Πρόβλημα με τον Οκάρο Γουάιτ

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το αυριανό ματς με την Αναντολού Εφές. Όμως και ο Οκάρο Γουάιτ αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Ο Οκάρο Γουάιτ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα και η συμμετοχή του στο αυριανό ματς με την Εφές θα κριθεί την τελευταία στιγμή, όπως ανέφερε στον αέρα του Over FM ο Ηλίας Λαλιώτης. Ο τραυματισμός του Γουάιτ έρχεται να προστεθεί σε αυτόν του Παπαπέτρου, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι.Ο Έλληνας Σμολ φόργουορντ τραυματίστηκε στο ισχίο και κάνει… αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με τους Τούρκους. Σαν να μην έφταναν ο τραυματισμός αυτός, προέκυψε και το πρόβλημα με τον Οκάρο Γουάιτ. Ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί το πρωί της Τετάρτης.

«Έχουμε να διαχειριστούμε κάποια θέματα τραυματισμών, όπως είναι αυτό του Παπαπέτρου. Ένα θέμα που προέκυψε με τον Οκάρο Ουάιτ, της τελευταίας στιγμής. Θα το δούμε και θα το αξιολογήσουμε αύριο το πρωί. Τότε θα δούμε αν και κατά πόσο θα τους έχουμε κοντά μας», ανέφερε ο Πρίφτης.

PLANET SPORTS