Παναθηναϊκός ποδόσφαιρο: Σκέψεις για απόκτηση κεντρικού αμυντικού | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Παναθηναϊκός ποδόσφαιρο: Σκέψεις για απόκτηση κεντρικού αμυντικού

Παναθηναϊκός ποδόσφαιρο: Οι άνθρωποι των πράσινων θα κοιτάξουν την ενίσχυση στα στόπερ μετά τον τραυματισμό και τον χρόνο απουσίας του Σένκεφελντ.

Ενός κακού μύρια έπονται για την φετινή σεζόν του Παναθηναϊκού. Εκτός από το γεγονός ότι οι Πράσινοι έμειναν εκτός Ευρώπης για αγωνιστικούς λόγους μετά από αρκετά χρόνια, εκτός του ότι ψάχνουν να βρουν προπονητή ενόψει της νέας σεζόν, μετά την απόλυση του Λάζλο Μπόλονι, τελικά φαίνεται ότι θα ψάξουν και για νέο κεντρικό αμυντικό.Στα σκαριά δεν υπήρχε η απόκτηση στόπερ από τους πράσινους, ωστόσο τα νέα του σοβαρού τραυματισμού του Μπάρτ Σένκεφελντ ο οποίος θα τον κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων μέχρι τον Σεπτέμβριο, οδηγεί τους ανθρώπους της ομάδας στο να κινηθούν για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Να θυμίσουμε ότι ο Μπαρτ Σένκεφελντ υποβλήθηκε σε επέμβαση στον αστράγαλο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 2,5-3 μήνες. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολλανδός στόπερ θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού και θα μείνει πίσω στην έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

 

PLANET SPORTS