Παναθηναϊκός: Παίρνει Κερέμ Καντέρ | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Basket League | Παναθηναϊκός: Παίρνει Κερέμ Καντέρ

Άμεσα βρήκε τον αντικαταστάτη του Μπεν Μπέντιλ ο Παναθηναϊκός, καθώς όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Κογκαλίδης έχει συμφωνήσει με τον Κερέμ Καντέρ.

Έτοιμο φαίνεται να τον είχε τον αντικαταστάτη του Μπεν Μπέντιλ ο Παναθηναϊκός. Ο Γκανέζος φόργουορντ σέντερ αποχώρησε από το Τριφύλλι με τον αντικαταστάτη του να ακούει στο όνομα Καντέρ, όχι βέβαιά τον Ένες, αλλά τον Κερέμ του Κολοσσού, όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Κογκαλίδης στον αέρα του OVER FM 104.9.Σίγουρα, ο Κερέμ Καντέρ δεν αποτελεί μια μεταγραφή τύπου Χεζόνια, ωστόσο δεν είναι καθόλου κακός για να καλύψει το κενό του Μπέντιλ στον Παναθηναϊκό. Έτσι, οι Πράσινοι μετά τον Άλφα Ντιαλό, αποκτούν ακόμα έναν παίκτη από την ελληνική αγορά, κάτι που δείχνει περίπου πως πρόκειται να κινηθούν σε αρχική τουλάχιστον φάση, δηλαδή βρίσκοντας  λύσεις οικονομικές από την Ελλάδα.

Ενδεικτικό της πολύ καλής χρονιάς του Καντέρ μ ε την φανέλα του Κολοσσού είναι το γεγονός ότι τελείωσε την σεζόν με 17.3 πόντους και 7.3 ριμπάουντ. Υπενθυμίζουμε ότι το όνομα του παίκτη του Κολοσσού είχε ακουστεί και τον Μάρτη για τον Παναθηναϊκό, λίγο μετά την έλευση του Μάριο Χεζόνια στην ομάδα.

PLANET SPORTS