Όριο για Παγκόσμιο ο Χρήστου | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | ΣΠΟΡ | Όριο για Παγκόσμιο ο Χρήστου

Ο Χρήστου έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο, ενώ ο Σίσκος έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Ο Απόστολος Χρήστου σημείωσε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση και πλησίασε το Ολυμπιακό όριο του 1:57.50. O Έλληνας κολυμβητής έφτασε κοντά στο να πάρει το εισιτήριο για το Τόκιο στο συγκεκριμένο αγώνισμα, αλλά για λίγο το έχασε. Παράλληλα, όμως, εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο.Με χρόνο 1:57.64 ο αθλητής του Ολυμπιακού που προπονείται με τον Παναγιώτης Βελέντζα σημείωσε την 3η καλύτερη επίδοση της καριέρας του, άλλα για 14 εκατοστά έχασε την 6η Ολυμπιακή πρόκριση και το 3ο ατομικό όριο. Παρόλα αυτά έκλεισε και επίσημα θέση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2022 στη Φουκουόκα, για το οποίο χρειαζόταν 1:58.07.

Στη δεύτερη θέση με νέο πανελλήνιο ρεκόρ παίδων 2:00.92 τερμάτισε ο Απόστολος Σίσκος του Άρη, ενώ στο 3ο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Νίκος Σοφιανίδης με 2:02.12, ο οποίος ολοκλήρωσε πρόσφατα τις σπουδές του στις ΗΠΑ.

Βελτίωσε το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ παίδων ο Σίσκος

Με χρόνο 2:00.92 ο Απόστολος Σίσκος βελτίωσε αισθητά το ατομικό του ρεκόρ που αποτελεί και πανελλήνιο ρεκόρ παίδων, το οποίο ήταν 2:02.20 από την ημερίδα επιδόσεων της Θεσσαλονίκης τον Απρίλιο. Ο αθλητής του Άρη Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει τον Ιούλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ε/Ν της Ρώμης, για το οποίο είχε ήδη το όριο για την ηλικία του (2:02.33). Πλέον κολύμπησε πιο γρήγορα και από το γρήγορο όριο του 2:01.72 και του χρόνου όλα δείχνουν ότι θα δώσει το παρών και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ε/Ν του Καζάν.

PLANET SPORTS