Ομπαμεγιάνγκ - Πρόβλημα στην καρδιά από τον κορωνοϊό | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

Over Joyed - Νίκος Κατσαρός - Άκης Δημακός

overfm.gr | Premier League | Ομπαμεγιάνγκ – Πρόβλημα στην καρδιά από τον κορωνοϊό

Ο Ομπαμεγιάνγκ έχει καρδιακό πρόβλημα λόγω κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην εθνική ομάδα της Γκαμπόν

Έντονη ανησυχία για την υγεία του Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Όπως ενημέρωσε η ομοσπονδία του Γκαμπόν, ο 32χρονος επιθετικός αντιμετωπίζει καρδιακά προβλήματα. Έχουν προκληθεί από το γεγονός πως έχει νοσήσει από τον κορωνοϊό.Ο Ομπαμεγιάνγκ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί το πρόβλημά του. Αλλά και η σοβαρότητα αυτού, με την ανησυχία να είναι έντονη. Οι εξετάσεις θα έδειχναν καρδιακές βλάβες. Η CAF δεν ήθελε να πάρει κανένα ρίσκο, αναφέρει στο ποστάρισμά της η ομοσπονδία.

Εκτός για το ματς έμειναν και οι Μάριο Λεμινά, Άξελ Μεγιέ. Ακόμη δεν έχουν «καθαρίσει» από τον κορωνοϊό, με τον Ομπαμεγιάνγκ να έχει βρεθεί θετικός την περασμένη εβδομάδα όταν έφτασε στο Καμερούν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως για την κατάσταση του έχει ενημερωθεί και η Άρσεναλ, παρότι δεν υπολογίζεται λόγω πειθαρχικού παραπτώματος από τον Μικέλ Αρτέτα.

PLANET SPORTS