Ολυμπιακός: Το #mexritelous δεν είναι απλά δύο λέξεις... | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Basket League | Ολυμπιακός: Το #mexritelous δεν είναι απλά δύο λέξεις…

Όσοι θέλουν να ασχολούνται ακόμα με τον Ολυμπιακό και την επιστροφή του στην Basket League θα χαλαστούν λιγάκι, αφού οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν καμία διάθεση να εμπλακούν ξανά στα κοινά του ελληνικού μπάσκετ.

Είναι πολλοί αυτοί που ανήκουν σε αντίπαλα στρατόπεδα, όμως επιμένουν να εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με το ελληνικό μπάσκετ. Από την ημέρα που η ομάδα του Πειραιά αποφάσισε να φύγει από τη Λίγκα, τα όσα έχουμε διαβάσει είναι απλά απίστευτα!Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει με κάθε τρόπο ότι δεν πρόκειται να επανέλθει στην Basket League, για κανένα λόγο. Και πως να το κάνει άλλωστε με όλα αυτά που συμβαίνουν; Πάρτε για παράδειγμα τις εκλογές της ΕΟΚ: Πολεμάει ο πρόεδρος να τις διοργανώσει με το δικό του τρόπο, προκειμένου να μη χάσει τη δύναμή του στην ομοσπονδία.

Βγαίνει ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού, Τάκης Μπαλτάκος και επισημαίνει ότι η ομάδα στηρίζει τον Βασιλακόπουλο (δεν είναι καν υποψήφιος) επειδή στο παρελθόν ήταν αθλητής του Παναθηναϊκού κι επειδή οι «πράσινοι» δεν θα άφηναν ποτέ τον Φασούλα να ηγηθεί και να γίνει πανίσχυρος ο Ολυμπιακός.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Τον Ολυμπιακό τον ρώτησε κανείς αν το ψήνει να επιστρέψει; Ή μιλάνε όλοι εκ μέρους του χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι σκέφτονται στο μεγάλο λιμάνι της χώρας;

Ακούστε λοιπόν ποια είναι η αλήθεια: Όταν πάρθηκε η απόφαση να εγκαταλείψουν τα κοινά στην Ελλάδα, οι Αγγελόπουλοι είπαν πως θα το πάνε μέχρι τέλους. Απαξιώνουν το άθλημα, το οποίο τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση και θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι να αλλάξει η νοοτροπία μας και το μπάσκετ να παίζεται στα ίσια για όλους.

Δεν υπάρχει καμία σκέψη επιστροφής, είτε μέσω της Α2, είτε με Wild card όπως γράφουν κάποιοι. Αυτό είναι ανέκδοτο για τη διοίκηση του Ολυμπιακού η οποία παραμένει αμετακίνητη στις θέσεις της και θα συνεχίσει να το κάνει για καιρό ακόμα.

Ο Ολυμπιακός δικαιώνεται καθημερινά από τις εξελίξεις για την απόφασή του. Όσοι ζητάνε να τον δουν ξανά στη λίγκα, ξέρουν ότι μονάχα με την παρουσία του το πρωτάθλημα θα αποκτήσει πάλι κύρος.

Μόνο που οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν τη διάθεση να του το δώσουν ξανά…

Ετικέτες:

PLANET SPORTS