Ολυμπιακός: Πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων» έγινε σύμβουλος επενδύσεων [pic] | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Super League 1 | Ολυμπιακός: Πρώην παίκτης των «ερυθρόλευκων» έγινε σύμβουλος επενδύσεων [pic]

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ντουντού Σεαρένσε έγινε σύμβουλος επενδύσεων, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο Ντουντού Σεαρένσε που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και κατέκτησε αρκετά πρωταθλήματα έγινε σύμβουλος επενδύσεων, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.Ο Ντουντού αγωνίστηκε από το 2008-2011 στους Πειραιώτες, καταφέρνοντας να κατακτήσει 3 τίτλους με τη φανέλα του Ολυμπιακού, 2 πρωτάθλημα και ένα Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Βραζιλιάνος πρώην μέσος του Ολυμπιακού, πλέον έχει κρεμάσει τα παπούτσια του και έχει αφοσιωθεί σε μια νέα καριέρα. Συγκεκριμένα, ο Ντουντού έγινε σύμβουλος επενδύσεων κυρίως σε ποδοσφαιριστές με σκοπό να τους βοηθήσει με τα οικονομικά τους, καθώς μετά από πετυχημένες καριέρες πολλοί αθλητές δυσκολεύονται να τα βγάλουν πέρα.

Dudu Cearense with investment companions

Ο Ντοντού σπούδασε το συγκεκριμένο επάγγελμα και πλέον είναι επαγγελματίας σε αυτόν τον τομέα. Μάλιστα σε δηλώσεις του, εξηγεί αναλυτικά ποιος είναι ο ρόλος του γύρω από τις καριέρες αθλητών, ενώ ξεκαθαρίζει ότι τον συνεπήρε να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα λόγω των όσων είδε και ο ίδιος και έζησε στη καριέρα του.

Επίσης τόνισε, πως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές δεν είναι ικανοί να μανατζάρουν την καριέρα τους σωστά με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά θέματα μόλις αποσυρθούν από την ενεργό δράση. Σύμφωνα με όσα λέει το 80% των αθλητών μετά από 5 χρόνια είναι σε δυσκολίες και το 20% είναι χρεοκοπημένοι. Για αυτό τον λόγο λοιπόν και ο ίδιος αποφάσισε να αναλάβει δράση και να αλλάξει αυτή την εικόνα.

Στην εταιρία όπου συνεργάζεται ο Βραζιλιάνος από το 2018 έχει γίνει έρευνα και στους περίπου 360.291 αθλητές μόνο οι 350 κερδίζουν πάνω από 50.000 τον μήνα. Ποσοστό δηλαδή που είναι κάτω από το 1%. Μάλιστα μόλις 13 παίκτες παίρνουν πάνω από 500.000. Δηλαδή το 0,003% στη Βραζιλία. Με λίγα λόγια ο Ντοντού εξηγεί ότι οι Βραζιλιάνοι παίκτες έχουν χαμηλό μισθό, αφού το 55% παίρνει 1000 δολάρια.

 

 

 

 

 

 

 

PLANET SPORTS