Ολυμπιακός Πόλο: Πώς και γιατί μαζεύτηκαν τόσοι παικταράδες στον Πειραιά! | overfm.gr

RADIO

live radio icon

ΤΩΡΑ:  

overfm.gr | Πόλο | Ολυμπιακός Πόλο: Πώς και γιατί μαζεύτηκαν τόσοι παικταράδες στον Πειραιά!

Πριν καλά – καλά μπει ο Ιούνιος, ο Ολυμπιακός στο πόλο έκανε τα… κουμάντα του και δημιούργησε μια ομάδα που συγκαταλέγεται στα φαβορί της Ευρώπης για τη νέα σεζόν.

Είναι πολλοί οι λόγοι για τους οποίους έρχονται οι κορυφαίοι πολίστες έρχονται στον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Πειραιά συγκαταλέγεται στις κορυφαίες δυνάμεις της Ευρώπης, γεγονός που από μόνο του αποτελεί πόλο έλξης για κάθε αθλητή που έχει βλέψεις και φιλοδοξίες.Όμως στο μεγάλο λιμάνι της χώρας υπάρχει κάτι ξεχωριστό, κάτι που δεν βρίσκεται εύκολα ούτε στα πορτοφόλια, ούτε στο όνομα μιας ομάδας με λίγο «βαρύτερο» αν θέλετε, σκουφάκι στην Ευρώπη!

Μη σας φαίνεται περίεργο που ο Φιλίπ Φιλίποβιτς ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους». Ούτε ότι επέστρεψε έπειτα από τρεις σεζόν ο Μπούσλιε που μαζί με τους Ράντοβιτς και τον Μπίγιατς θα συνθέσουν μια κορυφαία τετράδα ξένων, που μαζί με τους Έλληνες παίκτες της ομάδας (έρχεται και ο Φουντούλης από τη Φερεντσβάρος),  θα μπορέσουν να βρεθούν ξανά στην κορυφή της Ευρώπης.

Μια απλή ανάγνωση για τα παραπάνω είναι το γεγονός ότι οι καλές ομάδες που μονομαχούν στην Ευρώπη, είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Και ότι οι πολίστες πρέπει να μοιράζονται σε αυτές, διότι δεν υπάρχει χώρος σε μια ομάδα για όλους!

Στον Ολυμπιακό προτάθηκαν κι άλλα κορυφαία ονόματα! Θέλουν να έρθουν πολλοί παικταράδες και να παίξουν πόλο στην Ελλάδα, μια χώρα με τη δική της παράδοση στο άθλημα. Ο Ολυμπιακός από τη δεκαετία του ’90 συνεχώς μεγαλώνει στην υδατοσφαίριση και αυτό το γνωρίζουν καλά όσοι είναι στο χώρο.

Όμως δεν είναι μόνο αυτό το στοιχείο που έλκει του ξένους στον Ολυμπιακό! Είναι και ο κόσμος του! Οι φίλοι της ομάδας που στο πρόσφατο παρελθόν δημιουργούσαν απίστευτες κερκίδες στα Final 6 και τα Final 8 της LEN!

Έχουν υπάρξει παιχνίδια που οι αντίπαλοι πάνε προς τον πάγκο και μόλις κάθονται, βγάζουν τα κινητά τους και τραβούν φωτογραφίες! Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είναι δίπλα στον ερασιτέχνη και αυτό κάνει κλικ στους αθλητές.

Σε άλλες χώρες δεν τους αναγνωρίζει κανείς. Δεν είναι ποδόσφαιρο ή μπάσκετ που οι τοπ αθλητές δεν μπορούν να κρυφτούν από τους θαυμαστές τους!

Στην Ελλάδα οι πολίστες βγαίνουν για έναν καφέ στην παραλιακή και οι οπαδοί τους τρελαίνουν! Τα stories στο Instagram γεμίζουν από φωτογραφίες τους και η αναγνώριση που έχουν στη χώρα μας, τους «φτιάχνει» ακόμα περισσότερο.

Πριν καλά – καλά μπει ο Ιούνιος, ο Ολυμπιακός στο πόλο έκανε τα… κουμάντα του και δημιούργησε μια ομάδα που συγκαταλέγεται στα φαβορί της Ευρώπης για τη νέα σεζόν.

Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε η δουλειά των ανθρώπων που «τρέχουν» το τμήμα, η θέληση των κορυφαίων να παίξουν στην ομάδα του Πειραιά, αλλά και η… τρέλα των οπαδών του. Αυτών των λίγων μεν, αλλά ικανών να πείσουν και τον πλέον τεράστιο αθλητή, ότι στον Πειραιά μπορεί να βρει το λιμάνι του…

PLANET SPORTS